Aktywne Wpisy
Toshikate +25
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +22
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
Gwalciciel, który siedział tylko 3 lata za gwalty wyszedł sobie na wolność i znowu zaczepia dziewczynki i kobiety w tych okolicach.
#policja ma to oczywiście w pompie głębokiej. Jak będzie zainteresowanie zrobię znalezisko ze szczegółami.
@kubas_782: Nie no, gwałciciel na wolności, ale Ty nas ostrzeżesz dopiero jak plusy dostaniesz xD
Jest rejestr przestępców seksualnych, od razu dawaj linka.
Poza tym jakich info? Skazany za gwałt był? Był.
Nieprawdy tu nie ma żadnej.
@wlhmw: Kto, wbrew woli osoby powołanej do opieki lub nadzoru, uprowadza lub zatrzymuje małoletniego poniżej lat 15 albo osobę nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Tak, wiem że to nie policja decyduje o zatrzymaniu takiego delikwenta w areszcie.
@wlhmw: § 1. Odpowiada za usiłowanie, kto w zamiarze popełnienia czynu zabronionego swoim zachowaniem bezpośrednio zmierza do jego dokonania, które jednak nie następuje.
EDIT: z tego co widzę, to obecnie kara jest do lat 5. Musiałem skopiować z jakiegoś starego źródła.
@kubas_782: no pewnie, takie coś nigdy się na tym świecie nie wydarzyło
niektórym wystarczy poczucie zagrożenia (czasem słusznego, czasem nie), żeby wymyślać takie rzeczy. Potem każdy od każdego słyszał, że ktoś gdzieś coś. A jeszcze tutaj z magicznych niewiadomych powodów wyszedł wcześniej, czyli na pewno spisek.
Skoro typ jest taki bezpośredni to jakaś mała prowokacja, nagrać, złapać,
I mieszkańcy nie mają prawa się nawet ostrzec? Porąbało was?