Aktywne Wpisy
damianooo8 +510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +79
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 48.8% (1127)
- Nie 51.2% (1182)
Jazda z @metaxy i @fenter oraz gościnnym występem @kuraku z zeszłej soboty. Z Krakowa ruszyliśmy pociągiem przed 23, który to dowiózł nas do Szamotuł na 06:17. Chwile po 8 dołaczył do nas Łukasz a przed 9 Darek. Jazda z wiatrem więc przejazd całkiem szybki i sprawny. W Lednicy zdjęcie z rybom, we Wrześni wykwintny obiad w restauracji pod złotymi łukami. Udało się zrobić całą zaplanowaną trasę i zaliczyć ostatni na mojej liście Odrowąż. Bo objechaniu kopalni PAK nocleg z dziadowską picką, dziadowskim piwkiem i szantami.
Total tiles: 13066(+259)
Max cluster: 2757 (+0)
Max square: 33x33 (+0)
#rowerowyrownik #kwadraty #rower
Skrypt | Statystyki
@mojnicknawykopie: te same od urodzenia
@Cymerek: to jakaś choroba?
@mojnicknawykopie: zwana życiem
@Cymerek: nie chcesz to nie mów, i tak widać upośledzenie nóg i to że musisz się trzymać znaku. szacun że dajesz radę na rowerku.
@mojnicknawykopie: Nogi raczej normalne mam ale stoję w trawie/krzakach i przez to może dziwnie wygląda
@Cymerek: bardzo dziwnie
Komentarz usunięty przez moderatora
@solimoes: słownik weź na poczytanie przed snem. takich jak ty powinni usuwać za same rozpętywanie g---o-burzy.
Trochę już tęsknię za tamtejszymi drogami. Niby nudno, bo przeważnie płasko, ale lubiłem nabijać tam kilometry...