Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4512
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +309
Część z was pewnie widziała ostatni filmik Sietry z opuszczonej stadniny koni. No i to właśnie ona. Byłam już w kilku dobrze zachowanych miejscach, ale kurcze, tam było wszystko, jakby zamknięto ośrodek na chwilę i miano go jutro otworzyć. Mogłabym wrzucić drugie tyle zdjęć, żeby to wszystko pokazać.
Dlaczego stadnina już nie działa? Z komentarzy na FB i YT wynika, że albo właściciele są w porządku ludźmi i mieli problemy finansowe, albo właściciel siedzi w więzieniu. Ktoś napisał, że wszyscy właściciele bankrutowali, bo miejsce jest przeklęte przez kobietę, której zburzono dom, żeby postawić ośrodek.
Poprzednie wyprawy.
#urbex #urbanexploration #opuszczone #opuszczonemiejsca
Ekstra klimacik. Żałuję, że nie mam znajomości w kręgach urbexowych i nie mam pojęcia, gdzie takich miejsc szukać
@starsi_panowie: no to jest nas dwoje. Może połączymy siły i będziemy razem kopać?
@czarny_i_zly: nie przesadzaj
@psyduqq: To było bardziej pomieszczenie socjalne, ale i tak dosyć nietypowy wystrój xD
@lukaszmarynczak: Spokojnie, na początku każdy chodzi po ruinach, dobre miejscówki przychodzą z czasem, może kiedyś Ci się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@starsi_panowie: @wykolejony: Też nie mam znajomości, nie
kurła jak zwykle mnie piecze gdy wrzucasz swój urbeks.... echhhhhh
piękne, zazdro w opór