Wpis z mikrobloga

#!$%@?, ten gościu powinien mieć bana od federacji na udzielanie wywiadów. Mam wrażenie, że on najpierw mówi a dopiero myśli po kilku dniach. Chłop wprost przyznał się, że obsrał zbroje. Przed walką mówi, że nie zawalczy bo ból, ryzyko uszkodzenia dłoni, powikłań, a teraz po zobaczeniu, iż Maksym to kmiot, to nagle bohater mówi, że gdyby wiedział, że jest tak słaby to by założył blokadę i do niego wyszedł. Nagle już by się nie bał uszkodzenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pół człowiek, pół farmazon, mimo sympatii, pluje na takie coś #famemma #boxdel #youtube
Pobierz adrian-mateusz - #!$%@?, ten gościu powinien mieć bana od federacji na udzielanie wyw...
źródło: comment_16332629848nCMKE1861w1Yn5MxuroQQ.jpg
  • 12
@adrian-mateusz: @HHokuss: @ProResHq: @Fajlip1111: wy chyba kontuzje to tylko w telewizji widzieliście. Ja miałem sytuacje gdy grałem mecz koszykówki że źle ustałem, ale rozruszałem się chwilę i było git. Zagrałem tego dnia jeszcze dwa kolejne mecze, potem biegłem na tramwaj. Wieczorem zrobiłem też kilka kilometrów pieszo. Na koniec dnia po powrocie do domu zaczęła mnie boleć noga i pojechałem na sor a tam okazało się, że mam zwichnięcie