Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +667
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Xefirex +151
Jak przyszło no prawdziwego polaga cebulaka będę kombinował jak zrobić coś po minimalnych kosztach.
Wiecie ile kosztuje puszka czyścika do pianki PU? Zależnie od sklepu od 20zł w górę.
A co jest w takim czyściku? Na puszcze jest napisane że aceton i węglowodory C8-10 ale w większości aceton.
No to co się robi? Kupuje bańkę acetonu i kilka puszek gazu do zapalniczek i masz 5l czyścika za 91zł zamiast 200-300zł.
Było wlać ten aceton do spryskiwacza z pompką i nim rozpylać.
https://app.com.pl/pl/company/products/product/03040101/Spryskiwacz-z-pompka-do-zmywaczy-APP-SZP-1L
@elf_pszeniczny: Używałem normalnego ogrodowego, ale to nie zmienia sytuacji że takiego nie podczepię do pistoletu do pianki.
Pytam bo gdzieś kiedyś na Alliexpress widziałem końcówki do napełniania i coś nie mogę namierzyć.