Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbbbbbbb: No i dobrze, niech sobie hejtuje, linczuje czy jak to chcecie nazywać, dla mnie się liczy że jest kontent a donejterom jareczka się oczy otwierają. Plus pamiętajcie że jesteśmy w internecie a policja nicz nie może, aby się tym zainteresowali to serio by musiała być poważna sprawa bo nikt tam się nie chce w takie rzeczy bawić. Poprostu oglądamy dalej i w------e.
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb: Mozna wiele pisac, ale mnie jedno ciekawi. Co sie stalo, ze odszedł na chwile olgierdano? A no zgaduje, ze dostal wezwanko a jak sie upewnil, ze niewiele mu grozi no to wracamy i jak przy odchodzeniu misja wg. jego byla spelniona tak nagle powolanie do czynienia dobra wróciło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Trolololo2021: Zgodzę się. Jest burakiem, gburem i chamem. Przykro mi Olgierdzie jak to czytasz, ale takie są fakty. Nie umiesz zapanować nad sobą. Nawet ostatnio jak cisnął po Eko to na końcu się odpalił i go zwyzywał. Powiecie jasne, należy się. Ale normalny człowiek nie atakuje tak słownie kogoś kogo nie lubi, ale jednocześnie nie zna go. To typowe buractwo i stawianie się w jednym poziomie z najgorszą patologią społeczną.
  • Odpowiedz
No i oczywiście zaczyna się. Śledzę uniwersum dłużej niż pewnie Ty widziałeś cipek i irytuje mnie kiedy chcąc zachować zdrowy rozsądek jestem z automatu wrzucany do piewców i sponsorów Mexyka. Jestem obiektywny i stwierdzam jedynie fakt, że Olgierd jest po prostu hejterem, nawet nie trollem, a 100% hejterem, który swoja twórczością wpływa na dziesiątki młodych ludzi, którzy jeszcze nie do końca mają poukładane w głowie.
  • Odpowiedz
@gagarin_kosmonauta: Walić Jareczka i jego historię, chodzi o postawę Olgierda. Równie dobrze taka działalność może zostać skierowana w stosunku do innej osoby, mniej "kontrowersyjnej" od Jarka. Olgierd daje negatywny przykład, że hejt i jechanie po kimś jest czymś akceptowalnym i społecznie dopuszczalnym. Jeśli tego nie rozumiesz to znaczy, że Szkolną traktujesz jak fiksję. A to jest rzeczywistość, a nie wykreowane postacie, które można w każdej chwili uśmiercić lub zastąpić innymi.
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb: olgierd nigdy nie twierdzil, ze jest jakims trollem. Jedyny cel kanalu to pokazywanie, czesto nieswiadomym , naiwnym widzom prawdy o bobolskim oprawcy domowym. Jechanie po takich kanaliach i punktowanie ich jest jak najbardziej godne pochwaly. Menel, jak nikt inny na szkolnej zasluzyl na to, by ktos obnazyl jego klamstwa i oblude.
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb:
Lekko ot. Przypomnę też, ze wszystkie ludzkie śc&* zwane bobolakami jakie tu były kilka miesięcy temu, bo teraz te różne nowe multikonta wyskakują czasami z czarnej listy to nawet nie bardzo kojarzę co to, jawnie cieszyły się, i nawoływały np. do dewastacji domku drewnianego. Do pobicia ćpuna w lesie i cieszyły się, drwiąc z każdego kto nie pochwalał pomalowania ćpuna w lesie. Teraz jak chodzi o menela to nagle
  • Odpowiedz
Masz właśnie klapki na oczach. Uroiłeś sobie, że nagle ma tam się pojawić ktoś rzetelny, nienaganny moralnie i postępować według twoich zasad. Sam postępuj według swoich zasad i oczekiwań a nie narzucasz to innym a pisanie "jestem obiektywny" to dowód na odklejenie. To co tworzy Olgierdano to jest nadal część uniwersum i nic ponad to. Nikt poważnie się tym nie będzie zajmował.
Te urojenia są na poziomie oczekiwania od Kononowicza normatywnego postępowania
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb: Myślę, że nazywając go Jarkiem i Mexycanem nie jesteś taki do końca neutralny. Mówimy to o gościu, który ciągle sam sobie przeczy i jest notorycznym kłamcą. Gość zbiera na opony żeby dzień później powiedzieć, że on jednak tych opon nie kupi. Mówi, że u "jego znajomych" nie ma miejsca dla konfitur i w końcu sam zostaje jedną. Normalny człowiek nie może go szanować. Z drugiej strony jest olegierdano, który
  • Odpowiedz
@bbbbbbbb oj kochany, na wykopie z pospólstwem sensownie nie pogadasz, nie masz na co liczyć XD tu od czasów Łukaszka panuje sekciarstwo na maxa. Jak już to polecałbym bardziej jakieś dc, tam więcej normalnych, ale polecam i tak szerzyć prawdę tutaj
  • Odpowiedz