Wpis z mikrobloga

@dasseltiG: Beka z 99% wykopków, którzy w czasie tych strajków podniecali się, że szykuje się jakaś rewolucja, że kaczyński się nie pozbiera, że zamach stanu się szykuje xDD Jako jeden z niewielu pisałem wtedy, że te strajki c---a dadzą i teraz ci wielcy zwolennicy siedzą w swoich piwniczych norach. no bk
  • Odpowiedz
Niezależnie od opcji politycznej i niezależnie od sympatii politycznych ta pani powinna zostać zapomniana. Tak bezczelnie wpieprzyć się w strajk, zgarnąć kasę i obrzydzić go prawie wszystkim. Nie da się być bardziej cynicznym.
  • Odpowiedz
@dasseltiG: Czasami warto sobie zadać pytanie czy taka osoba nie miała za zadanie zniszczyć potencjalną opozycję od środka. Może służby maczały palce? Ja tylko zadaję pytania.
  • Odpowiedz
@SGTIHALIT Tak, tak. Jak zawsze ludzie są chętni na strajk, tylko zawsze jak do niego dochodzi to znajduje się 100 wymówek, dlaczego nie biorą w nim udziału. Nawet jak Konfederacja robiła strajk przedsiębiorców to też jakoś liczny nie był. Po prostu ludzie mają gdzieś strajki i przychodzi na nie garstka ludzi, bardziej idealistów. Pamiętam, że jak były strajki to na wykopie czytałem, że po co tam się politycy pchają, tylko odstraszają.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@dasseltiG: no strajki nic nie dały między innymi przez tego trola jaskiniowego ze zdjęcia, który cały oddolny ruch najpierw zawłaszczył w mediach, a następnie ośmieszył całkowicie. Pamiętają jak na konferencji którejś odmówiła odpowiadania na pytania zadane przez mężczyzn-dziennikarzy i ogólnie jechała po facetach, którzy do tego momentu wspierali te strajki.

Nikt z PiSu nie rozprawił się z tymi strajkami tak jak ta menda.
  • Odpowiedz