@Narmol: a to czytać nie umiesz? PEKAO a nie PKO...Poza tym, nie ma czegoś takiego, jak PKO S.A. Jest PEKAO S.A. i PKO BP (które też jest spółką akcyjną, ale utarło się, że jedno to SA, drugie to BP).
@marsellus: @Narmol dobrze napisał nie ma notyfikacji o przelewach przychodzacych (reszta powiadomień jest) w Pekao (jeśli zapisałeś się do programu beta i jesteś testerem) Swoją drogą to żenujące że Instytucja Finansowa testuje apkę na własnych klientach xd Druga żenująca sprawa to nazwa w której jest zawarty skrót spółka akcyjna SA A i na koniec szkoda mi baranów którzy nie rozróżniają Pekao SA od PKO BP ( ͡°͜
@geniuu: Zdajemy sobie sprawę, że powiadomienia o wpływach są ważne dla naszych Klientów - pracujemy nad wprowadzeniem takich powiadomień do aplikacji. O zmianach w tej kwestii będziemy informować na bieżąco :)
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
czy w tej aplikacji przychodzą powiadomia na tel: przelew na konto, płatność kartą płatniczą
świeżo założyłem konto i zauważyłem ze nie dostałem żadnego powiadomienia więc pytam
A i na koniec szkoda mi baranów którzy nie rozróżniają Pekao SA od PKO BP ( ͡° ͜
Komentarz usunięty przez autora
? Chyba nie...