Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 211
Drodzy Mirki i Węgierki
Od jakiegoś już czasu zajmuje się robieniem tortów i zaczynam zastanawiać się nad otwarciem tortowego biznesu. Na tą chwilę piekę tylko dla siebie i rodziny. Wszystkim się podoba, wszystkim smakuje, ale wiadomo, że bliskie osoby nie do końca zawsze są szczere. ¯_(ツ)_/¯
A co Wy powiecie na te moje torty? Kupilibyście takie? Iść tą drogą, czy nie?
Więcej zdjęć w kom
#gotujzwykopem #pieczzwykopem #foodporn
Pobierz TrissMerigold - Drodzy Mirki i Węgierki 
Od jakiegoś już czasu zajmuje się robieniem ...
źródło: comment_1632937983IpwRXYJkH0VnZwKwlELYoc.jpg
  • 86
@TrissMerigold: torciary xD myślisz żeby to robić oficjalnie, z założeniem firmy itp? Mieszkasz w dużym mieście/okolicy tak że miałabyś zbyt? Jak by to wyglądało z lokalem? Bo przypuszczam że Sanepid mógłby się przyczepić gdybyś robiła je w prywatnej kuchni, używała tych samych narzędzi, lodówki itp co do własnego użytku. Może warto też pomyśleć o własnym stylu, bo te torty które prezentujesz są urocze, ale jak ktoś pokazuje fikuśne torty to są
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@doznanie: masy cukrowej nie używam praktycznie wcale, jedynie do delikatnej dekoracji, biszkopt zawsze na wiejskich jajkach, wszystko na świeżych i najlepszych składnikach jakie tylko są dostępne. Co do smaków, to chciałabym bardziej zaszaleć, ale rodzinka, woli tradycyjne torty śmietankowe z owocami, ewentualnie czekoladowe Mam nadzieję, że ewentualni klienci nie będą takimi konserwami ;p