Aktywne Wpisy
robercik123007 +693
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +152
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
#koronawirus
@tomtom666: To już jest niestety niemożliwe, nie da się tego zrobić. Można tak by było zrobić w grudniu 2019 gdyby na terenie Chin go opanowano, teraz już po zawodach. Świat jest za duży i zbyt dużo w nim nierówności i różnorodności.
A Hiszpanka zmutowała w inne wersje i krąży do tej pory w różnych mutacjach, tyle że tych dwóch pandemii nie ma co porównywać, bo różnią się kompletnie wszystkim.
@KrzysztofSuchodolski: no to też problem, ale nawet bez tego, patrząc na zimne liczby, we Francji pomimo lockdownu było zajętych 40 razy więcej łóżek intensywnej terapii, niż przy corocznej pandemii grypy. A nawet grypa potrafiła w co silniejszych sezonach rozłożyć słabiej obstawione załogą szpitale, żaden kraj nie jest gotów
@tomtom666: W których? W Australii? W Nowej Zelandii?
@KrzysztofSuchodolski: a tak serio, spotkałeś kiedyś kogoś takiego? Albo przynajmniej w ostatnim czasie, kiedy wiemy już, że to nie jest żaden turbośmiertelny wirus z egzotycznych Chin?
Bo na opcję "dobra, niech
@KrzysztofSuchodolski: Ale... gdzie takich widzisz, poza chochołami od czarmanderów? Zdaje się, że przynajmniej w Polsce mamy głównie ludzi, którzy mają na temat wywalone, no i grupę szurów, którzy w pendemii mają swoje 5 minut, gdzie ludzie się nimi interesują, to grzeją to do
@KrzysztofSuchodolski: Są. Ja na przykład nosiłem dziś maseczkę w Castoramie (bo ochroniarz chciał) ale zawieszoną na jednym uchu, bo mi się gumka od drugiego urwała ¯\_(ツ)_/¯