Aktywne Wpisy

G06DbT +56
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +51
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

#koronawirus
@tomtom666: To już jest niestety niemożliwe, nie da się tego zrobić. Można tak by było zrobić w grudniu 2019 gdyby na terenie Chin go opanowano, teraz już po zawodach. Świat jest za duży i zbyt dużo w nim nierówności i różnorodności.
@tomtom666: W których? W Australii? W Nowej Zelandii?
@KrzysztofSuchodolski: a tak serio, spotkałeś kiedyś kogoś takiego? Albo przynajmniej w ostatnim czasie, kiedy wiemy już, że to nie jest żaden turbośmiertelny wirus z egzotycznych Chin?
Bo na opcję "dobra, niech
źródło: comment_1632939065vQX4hGp3PkLSC9xVzWA7j4.jpg
Pobierz@KrzysztofSuchodolski: Ale... gdzie takich widzisz, poza chochołami od czarmanderów? Zdaje się, że przynajmniej w Polsce mamy głównie ludzi, którzy mają na temat wywalone, no i grupę szurów, którzy w pendemii mają swoje 5 minut, gdzie ludzie się nimi interesują, to grzeją to do
@KrzysztofSuchodolski: Są. Ja na przykład nosiłem dziś maseczkę w Castoramie (bo ochroniarz chciał) ale zawieszoną na jednym uchu, bo mi się gumka od drugiego urwała ¯\_(ツ)_/¯