Korwa rekruterzy już nawet do mnie zaczynają dzwonić. Dzisiaj dzwoniło dwóch. Patrzę na ofertę pracy widełki 20-25k miesięcznie. Ja p------e a ja jestem wypalony i mam lekką depresję.
Najbardziej gnije z tych julek tinderówek i innych co mają 28 lat albo w okolicy i dopiero kończą studia i rozpoczynają karierę a ja już k---a weteran xD i najbardziej gnije, że ja chce się bawić, podróżować i żyć a one się wybawiły i teraz "są poważne i niezależne". I gadają o wzięciu kredytu, gdzie ja na kredyt to kładę c---a bo wiem, że jeśli będę chciał to sobie kupię za gotówkę ale nie wiem czy będę chciał.
Żeby rozkręcić karierę i zarabiać porządne pieniądze to potrzeba od 5-10 lat. To kiedy one chcą robić dzieci, po 35 roku życia? Chyba na to wygląda. Enjoy bezpłodność, r-------y organizm po ciąży i invitro bo dzieci naturalną metodą brak.
Dzisiejsze kobiety są k---a głupie jak but xD
Za młodu gdy są najbardziej płodne się bawią, gdy robią się stare to chcą kariery a gdy są już stare to chcą dzieci. Kobieca logika w klasycznym wykonaniu i clown world.
@LateNever: bez kitu xD ja nie uważam że kobiety są w jakikolwiek sposób gorsze od facetów, mają też mocniejsze od nas strony ale co do logiki to fakt, u nich leży i kwiczy a w zasadzie jej nie ma. Ale też nie do końca to ich wina na przestrzeni tysięcy lat ich mózg rozwijał się w innym kierunku niż nasz one nigdy tej umiejętności logicznego myślenia aż tak jak mężczyźni
@LateNever: No tak, bo kobiety maja poświęcić te lata, w których mogą się najłatwiej uczyć, organizm jest najsilniejszy i mogą spełniać swoje marzenia, na kilku roczną całodobową opiekę nad kaszojadem. Bo chłopu to jednak lepiej jak baba ma dziecko bliżej 20 niż 30. L0gika XD
@krzewmarchwi: Użyłeś kilka zamiennych słówek, ale potwierdziłeś te idiotyczne prawidłowości współczesnej kobiecej chciwości. PS A najlepsze są te paniusie, które chcą wszystkiego naraz, zapitalaj chłopie i całe społeczeństwo na jej pińcet plus, a ona jeszcze wyrywa preferencyjne dla kobiet staże i zgrywa testera oprogramowania w drodze do programowania (⌐͡■͜ʖ͡■)
Najbardziej gnije z tych julek tinderówek i innych co mają 28 lat albo w okolicy i dopiero kończą studia i rozpoczynają karierę a ja już k---a weteran xD i najbardziej gnije, że ja chce się bawić, podróżować i żyć a one się wybawiły i teraz "są poważne i niezależne". I gadają o wzięciu kredytu, gdzie ja na kredyt to kładę c---a bo wiem, że jeśli będę chciał to sobie kupię za gotówkę ale nie wiem czy będę chciał.
Żeby rozkręcić karierę i zarabiać porządne pieniądze to potrzeba od 5-10 lat. To kiedy one chcą robić dzieci, po 35 roku życia? Chyba na to wygląda. Enjoy bezpłodność, r-------y organizm po ciąży i invitro bo dzieci naturalną metodą brak.
Dzisiejsze kobiety są k---a głupie jak but xD
Za młodu gdy są najbardziej płodne się bawią, gdy robią się stare to chcą kariery a gdy są już stare to chcą dzieci. Kobieca logika w klasycznym wykonaniu i clown world.
#gownowpis #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow
PS A najlepsze są te paniusie, które chcą wszystkiego naraz, zapitalaj chłopie i całe społeczeństwo na jej pińcet plus, a ona jeszcze wyrywa preferencyjne dla kobiet staże i zgrywa testera oprogramowania w drodze do programowania (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A powiedz jeszcze z kim te kobiety mają sobie robić dzieci w wieku 20 lat? Z równie ogarniętymi życiowo 20 latkami? I z czego te dzieci mają utrzymać?
Komentarz usunięty przez autora