Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
#diablo2resurrected #ps4
Grałem singla i pierwszy akt wyczyszczone metr po metrze. Teraz odpalam online a tu biegają myk myk jak na wyscigi ledwo za nimi bieglem oczywiście wszystko omijając. Orlicy nawet nie widziałem jak zabili. Jak wy gracie w to online?
  • 8
  • Odpowiedz
@Loginsrogim: bo tak się ogólnie w d2 grało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przelatywało się szybko przez wszystkie akty i poziomy trudności, a zaczynało się tak naprawdę grać na 90-99 lvlu ;)
jak się miało dobrą ekipę to do tego poziomu nie trzeba było wydawać choćby 1 pkt umiejętności..
  • Odpowiedz
@Loginsrogim: w grze online, szczególnie z ladderem właśnie na tym to polega. Przemykasz jak najszybciej przez wszystkie akty, żeby dotrzeć do „właściwej” gry, czyli endgame, który polega na grindzie i laniu co silniejszych bossów.

Byś się zdziwił jakbyś zgadał się z jakimś potężnym taksówkarzem, który wywindował by Cię na wysoki lvl w kilkanascie minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Loginsrogim: też mnie to wkurza, bo lubię sobie spokojnie wszystko wyczyścić, a nie lecieć byle dalej i szybciej, no ale niestety do tego trzeba mieć własną ekipę a nie randomów z neta.
  • Odpowiedz
@Loginsrogim: po prostu tryb online polega trochę zgoła na czym innym niż single. Lubisz single to ciesz się tym trybem albo nawet graj online ale na prywatnych pokojach samemu albo z kumplami, a jeśli chodzi o multi w tej grze to są inne priorytety.
  • Odpowiedz
@Loginsrogim:

Tryb online rządzi się zupełnie innymi prawami. Nikt nie będzie tracił czasu na tłuczenie mobków i zbieranie szmelcu, tylko skupiają się na jak najszybszym dojściu do Baala (na poziomie normalnym jest jeszcze kilka przystanków ale zasada ta sama), gdzie można wbijać poziomy znacznie szybciej niż grając normalnie. Na początku jeden baalrun to jeden nabity level!

Po nabiciu poziomów można skupić się na tym, co właściwe, tj. chodzić w odpowiednie lokalizacje
  • Odpowiedz