Aktywne Wpisy
Kowal19888 +132
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Metodzik +368
=====================[DARMOWA GRA NA STEAM]===================
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Half Life 2 za D̲A̲R̲M̲O̲ w STEAM
OCENA
METACRITIC: metascore: 96/,userscore: 91
Był za Hamiltonem, nie wyprzedził go i co z tego? Mówimy o potencjalnym wyprzedzaniu siedmiokrotnego mistrza świata F1 - to jest tak easy job że szkoda strzępić ryja.
Cały dzisiejszy wyścig to świetne tempo Checo który awansował na trzecią pozycję startując jako ósmy. Mechanicy zepsuli mu pitstop (8.9 sekundy) po którym powinnien wyjechać przed Sainzem a wyjechał za Riccardo, wyprzedził obu.
Gdy zaczęło padać nie został ściągnięty do boxu, na slickach w deszczu wyprzedzali się na zmianę z Alonso który nie jest kogucikiem tylko świetnym zawodnikiem z ogromnym doświadczeniem i talentem, może pamięć krótka u niektórych ale to właśnie Alonso wyprzedził dzisiaj Maxa który nie potrafił na to odpowiedzieć.
Jedyny element który nie zadziałał dzisiaj to RedBull, Checo nie zrobił dzisiaj nic co by usprawiedliwiało jego krytykę. W pełni zasłużył swoim tempem wyścigowym na P3, zawinił team i nikt więcej.
#f1
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
We Francji ładnie pojechał też gdzie red bull w końcu mógł rozegrać Mercedesa ich sztuczką
Na imoli miał fajne kwali, ale przyogurzył w deszczu
No a resztę dobrych wyścigów to miał jak po z-------h kwalach musiał gonić stawkę XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Tasde: proszę, skończmy z tą mową powrutowców i błędami ortograficznymi które aż rażą po oczach
Na wstępie wpisu napisałem, że Perezowi można dużo zarzucić. Wpis dotyczy tego konkretnego wyścigu i dalej będę bronić Checo bo to był bardzo dobry wyścig w jego wykonaniu.
Czemu Perez zawodzi w kwalifikacjach? Nie wiem i nie podejmę się oceny. RedBull albo ma pecha wybierając drugi fotel albo sami są sobie winni, my