Wpis z mikrobloga

@Neaopoliti: z tego co widze to chyba ty powinieneś wziąć to sobie do głowy i zająć się własnym życiem ;) Jest program więc korzystając z wolnej niedzieli chcę o tym podyskutować w miejscu do tego przeznaczonym, a Tobie jeśli się to nie podoba to po prostu zbanuj ten tag a nie pisz do wszystkich żeby zajęli się własym zyciem. wydaje mi sie ze to wlasnie ty 95% życia marnujesz w internecie(zreszta
vKING - @Neaopoliti: z tego co widze to chyba ty powinieneś wziąć to sobie do głowy i...

źródło: comment_1632656890ojnAeJpcXUq8rOgLNxv8gW.jpg

Pobierz
@Neaopoliti: z tego co widze to chyba ty powinieneś wziąć to sobie do głowy i zająć się własnym życiem ;) Jest program więc korzystając z wolnej niedzieli chcę o tym podyskutować w miejscu do tego przeznaczonym, a Tobie jeśli się to nie podoba to po prostu zbanuj ten tag a nie pisz do wszystkich żeby zajęli się własym zyciem. wydaje mi sie ze to wlasnie ty 95% życia marnujesz w internecie(zreszta
@Neaopoliti: bol dupy masz czy co? mnie zastanawia dlaczego na siłę probujesz zrobic z siebie kogos "alternatywnego"? mozesz sie dowartosciowac w inny sposob i nie powinno cie interesowac to, o czym ludzie lubia dyskutowac. Zapytam jeszcze raz - Po co wchodzisz na ten tag i czemu go nie zablokujesz skoro "nie rozumiesz"?