Wpis z mikrobloga

@agaja masz przykład sprzed chwili. Mają frajdę z wrzucania memów o spermie... niektóre nawet śmiecham sobie (40 lvl)... no ale jakiś debil wrzucił fotoszopkę i jakieś bzdety o spermie na bramie obozu Aushwitz.
Zgłosiłem cymbała i prędko usunięte.
Zreszta wykop to już nie to samo miejsce co kiedyś (tak miałem konto wcześniej).
Miłej soboty i uszy do góry.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
nikt nie wie po c--j te wpisy sa tak naprawde

@Harven: no dla mnie te wpisy to bardzo obszerny i rzetelny reportaż z tego jak wygląda żywienie w publicznym szpitalu, za który przecież wszyscy płacimy - i ja też. A do tej pory ani szpital, ani NFZ jakoś mi nie chciał pokazać na co idą moje pieniądze, a w mediach pojawiają się wyłącznie zdjęcia absolutnie spektakularnych gowien - a ten
  • Odpowiedz
@atelerix tak, niestety u mnie cały czas wesoły rzygobus, 1 trymestr tragedia,, 2 trymestr był najlepszy (czyli rzyganko 1-2 dziennie), a teraz znowu jazda jak w 1 i musiał wjechać ondansetron. Biorę 8mgx1, są dni kiedy nie muszę wcale ale wtedy jem bardzo ostrożnie :)
U ciebie może być zupełnie inaczej więc nie martw się na zapas, najważniejsze, że masz leki :)
  • Odpowiedz
@addicted44 ja zaczelam rzygac w 6 tc, w 8 tc zaczelam brac ondasetron, w miedzyczasie zeszlam 5kg z masy, ktore dopiero teraz udalo mi sie odrobic. Na kiedy masz termin? Ja biore male dawki 2-3mg mg rano i czasami po poludniu kolejne 2 mg ale to zalezy od dnia..
  • Odpowiedz
@atelerix za około miesiąc. Trzymam kciuki za Ciebie, dasz radę :) Chociaż nastaw się, że jak ktoś przez to nie przechodził, to pewnie Cię wcale nie zrozumie i pomyśli, że wymyślasz. W Polsce o hyperemesis mówi się bardzo mało i wszyscy uważają imbir za lek na całe zło XD
  • Odpowiedz
@addicted44 trafilam na dobrego gina, od razu leczenie i l4. A masz tez tak ze poszczegolnych grup produktow nie jesz? Dla mnie nie istnieje mieso, ryby, pieczywo, kawa i herbata
  • Odpowiedz
@atelerix u mnie to samo. Generalnie mono dieta, jem cokolwiek wchodzi, do momentu, w którym tego nie wyrzygam i wtedy muszę szukać innego produktu, który jem przez dwa tygodnie non stop.
  • Odpowiedz
@atelerix u mnie trochę inaczej to wygląda bo ja mam wrodzoną niedokrwistość i jestem pod opieką hematologa. Ale to fakt, o zbilansowanej diecie mogę pomarzyć i to mnie mega stresuje.
  • Odpowiedz
@addicted44: @atelerix: jedno jest pewne.
Porod=koniec rzygania, pamiętajcie dziewuszki. Ja mialan dwie ciąże przerzygane, przy pierwszym dziecku to jescze w trakcie porodu kilka razy xD
Ale potem - natychmiastowa ulga.

Swoją drogą u mnie 2 kawalerów. To nie wiem, czy ta plec cokolwiek znaczy w kontekście wymiotów :p
  • Odpowiedz