Aktywne Wpisy
Iudex +369
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +656
#gaskawszpitalu
Całe szczęście, że żona twardo stąpa. Pozdrowienia i dużo sił dla maleństwa.
Szpitale to ogólnie nieprzyjemne miejsca
Który z Was leżal kilka tygodni na patologii ciąży, ciagle w leku, czy z dzieckiem będzie ok? Który miał nieplanowane cc na tak etapie ciąży? Który leżal w sali sam z rozerwanym brzuchem, odchodząc z leku od zmysłów, z wielką gula w gardle, z mdłościani że stresu, zalany hormonalnym koktajlem ciazowo-porodowo-pologowym? Jak wtedy się zachowaliście, hm?
Żaden z Was nie był i
A moje przeżycia to nic w porównaniu do przejść koleżanki. I tak strasznie irytują nie wykopowi specjaliści-teoretycy, ktorzy wiedzą co w takiej sytuacji można i nie można.
Z całej siły trzymam kciuki za koleżankę i dzidziusia, bo mimo iż to
Sam lubię przytrollić, ale wszystko ma swoje granice.
Za mało po prostu czasu man, żeby oglądać takie p--------o i nawet jak czasem wejdę to widzac niektire wpisy to takie mam ech...
Choć na szczęście normalni też są :D