Aktywne Wpisy

K-S- +383
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe

vieniasn +116
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa

Po kilku latach wziąłem się ponownie za zęby - trochę to zaniedbałem, głównie ze względów finansowych. Ale nie o tym. Po pierwszej wizycie zostałem skierowany na pantomogram. Robiłem go dziś, dałem stówę, a jak tak patrzę na to zdjęcie, to wydaje mi się jakieś rozmazane. Mam rację?
Kolejna sprawa - z racji, że kolejną wizytę u stomatologa mam dopiero w przyszły czwartek, to stresuje mnie stan moich zębów. Głównie to, czy któryś z nich będzie musiał zostać przeleczony kanałowo. Czy ktoś z szanownego grona Mirków i Mirabelek jest w stanie stwierdzić to po poniższej fotografii? Ucałuję rączki za pomoc!
#stomatologia
źródło: comment_1632431615bC2mpJuyZ57G4ocJw8wThe.jpg
Pobierz- ja nie jestem dentystą, ale tą prawą górną piątkę/szóstkę (lewa strona zdjęcia) to to miejsce bym punktowo prześwietlił bocznym rtg, bo tam dużo nachodzi, a masz pod tym bardzo głębokim wypełnieniem jakiś ciemny cień na dole (pod onlayem? nie bardzo kumam co to jest tam na tym zębie zbudowane bo z jednej strony przykrywa bardzo głęboko, ale też nie całą
źródło: comment_1632439025ovbibk0FQTfWAKCnze7EzE.jpg
PobierzSkusiłaś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kiyoe: zaznaczysz obrys tej zmiany dla mnie tak z ciekawości?
źródło: comment_1632504310Zf1hwt5IQNjq7RHIfYScD9.jpg
Pobierz@HamsterPL: objawy z tym bólem na zwiększone ciśnienie akurat dosyć typowe dla zapalenia miazgi, ale jeśli ząb na lód reaguje tak samo jak sąsiadujące (przykładasz - boli tak samo jak inne, odejmujesz - przestaje boleć tak samo szybko jak inne) i na zdjęciu
jeśli chodzi o piątkę to z mojej wiedzy wynika (a