Aktywne Wpisy
wezsepigulke +191
PiotrFr +54
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Mirki, szukam pasty! Opis będzie bardzo chaotyczny bo pamiętam tylko urywki xD Mam nadzieję, że znajdzie sie jakiś koneser past i mi ją podeślę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anon mieszkał ze swoją różową, ona wynajmowała pokój w mieszkaniu u jakiegoś sebka. Ale ten sebek właściciel nie wiedział że Anon tam mieszka, myślał że sama różowa wynajmuje. Anon np wychodził z pokoju tylko jak jego nie było, do kibla czy coś. Jak mu się srać chciało to zrzucał g---o przez okno xD Potem już nie pamiętam czemu urządził sobie stanowisko w szafie i juz chyba nawet różowa nie wiedziała, że on tam siedzi. I tak sobie żył i podsłuchiwał (kojarzę fragment jak był schowany pod stołem w kuchni i podsłuchiwał sebka xD) I w tej szafie sobie mieszkał i raz nakrył tą swoją różową jak się ruchała z tym sebkiem a on w tej szafie skitrany xD Na końcu dzwonił po bagiety i chyba tego sebka zamknęli xD
Więcej nie pamiętam, pomocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Witam was moi przyjaciele. Opowiem wam, jak życie pozwoliło mi stać się duchem w mieszkaniu współlokatora mojej dziewczyny.
Tak, mam loszkę i nawet udało nam się złamać III aksjomat, ale to jest całkowicie nieważne, w tej historii będę przede wszystkim ja i on. Tomek.
Odkąd dziewczyna poszła na studia mieszkała z Tomkiem, gościem który miał już 30 lat, rodzice kupili mu mieszkanie, ale o utrzymanie musiał zadbać sam. Jak to przedsiębiorczy Polak zamiast iść do normalnej roboty poszedł na kolejny rok swoich g---o wartych studiów (na których był już ogólnie 10 lat, po pewnym czasie stał się jakimś tam "starszym studiów" i jak były w akademiku jakieś inby to ktoś leciał po Tomka, Tomek spuszczał w------l i wracał do siebie xD), a pieniądze dostawał za wynajem jednego pokoju + z tego co słyszałem to dorabiał sobie wieczorami na siłowni (inb4 hehe Yankes przyłapał go na kradzieży ręczników xD). Gość spokojny, mało się odzywał, duży, ale w porządku. Z tego co słyszałem przynajmniej.
Tomka nie ma w domu od rana do późnych godzin, przez co moja dziewczyna go widuje rzadko, a mi się to nie zdarzało praktycznie w ogóle (przynajmniej chata wolna).
Właściwie to można powiedzieć, że jestem potworną s---------ą i nadal pobieram pieniądze od rodziców (od kiedy mame odcięła pępowine i kazała na studia iść zamiast jej podkradam drobne z portfela dziewczynie i Tomkowi xD) a w mieszkaniu tym jestem ponieważ... Tomek o mnie nie wie. Tak, bywa tak rzadko że się nie widzieliśmy nigdy poza momentem, gdy dziewczyna sie tu wprowadzała i pomagałem przenosić rzeczy. Pokój jest dosyć duży i dla 2 osób chciał wynająć za 1200, ale że mieszka tu tylko jedna to obniżył do 900zł. A ja się ukrywam jak