Aktywne Wpisy
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma

ibleedforyou +9
Przeszłam hogwarts legacy i to by było na tyle, szukam nowej gry

Sens takich szczepień (od strony pacenta)? wątpliwy. Sens takich szcepień (od strony producenta)? znajdzie się:)
ale rusza już kampania strachu w mediach i straszenie kłamstwem o wysokiej śmiertelności (już na głównej). Zaraz covidowe szury będą pieprzyć o jakimś współczynniku R, że nauka (xD) i że przeciwnicy szczepień dzieci boja się 5G. Covidianie są bardziej niebezpieczni niż ostre szury..
#koronawirus #covid19 #szczepienia
@mrzk: co to znaczy?
1. Tutaj też spora część dzieciaków przechodzi ostro zakażenie - pobyt w szpitalu 1-2tyg. Szpitale się nie zapychaja:)
2. Z tego co mi się obiło o uszy, wykorzystując medialny szum covidowy - zrobili szczepienia na rota jako OBOWIĄZKOWE.
Jak dla mnie żyjemy już w dyktacie korpo,
@Chuseok:
1. medialna propaganda od tvpis po tvny, że bezpieczne i że kto się nie szczepi ten 5G
2. zamknięcie przedszkoli/żłobków dla 'nieprzestrzegających kalendarza' szczepień - i znajdziesz sporą grupę komfornistów, którzy zaszczepią dzieci. To jak z lataniem na wakacje z paszportem covidowym
Ruszył mechanizm, w którym każda zaangażowana osoba która ma z tego zysk, nie będzie chciała zakończenia pandemii. Dojenie kasy i kontrola.