Aktywne Wpisy
Panitsch +316
Pijcie ze mną kompocik, dzisiaj obchodzę #urodziny, wczoraj zostawiła mnie moja kobieta, bo biznes się zawalił i ostatnie miesiące musieliśmy żyć trochę skromniej, ale nadal godnie. Widocznie tej świni to nie wystarczało, gdyż po jej rzeczy przyjechał dziś nowy gach - trochę zrobiło mi się szkoda tego szczurka, bo widząc co robi ta wywłoka nadal bierze ją pod swój dach. Krzyż na drogę. Ja z racji moich 37 urodzin i tego,
Jak trzeba mieć zryty beret by wymagać dziewictwa od kobiety?
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
#friz
jednak ja tutaj się odnoszę do sytuacji np. wersow, która jest ostro wyzywana przez nitra, że ukradła logo, gdzie w tym samym czasie reklamuje on na swoich streamach classica, który także jest kradzieżą własności intelektualnej, w tym przypadku całej gry.
i ja mam #!$%@? w to wszystko, ale bycie
To że gameforge ma w piździe swoją grę, to jedno, ale kradnięcie tego "dzieła" i tłumaczeniem się tym, to po prostu idiotyzm. Nie ma czegoś takiego jak uzasadniona kradzież, a więc autor ma rację, mówiąc, że zalatuje tutaj niezłą hipokryzją z jego strony, bo sam wspiera kradzież dla swoich korzyści finansowych (wspiera, bo sam nie jestem
Komentarz usunięty przez autora
@n1c3: nie nie nie. Poczytaj komentarze na wykopie jak wszyscy zrównują jedna kradzież z druga. To raz wsiadać ze nie wiadomo. Sam Wardega osobiście zrównuje „jedna kradzież” z „druga kRaDzIeRzA” i tłumaczy w ten sposób swoje rozumowanie. Wiec
@VisueltPL: ale co nie? pisze ze logo nie jest kradzieżą, domyślnie w tym rozumieniu. A gry nie oceniłem. Napisałem ze korzyści majątkowe z cudzego programy są kradzieżą czy coś w ten deseń. Co jest prawda. A czy to ten case nwm
A co wardega miał na myśli i
To nie. Praktycznie i prawnie to właściwie to samo - wykorzystanie własności intelektualnej w celu osiągnięcia korzyści