Aktywne Wpisy
ninetyeight +714
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +13
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
#niemcy
#ksiazki Tajemnica rozwiązana
#porownanie
#czytanie
#zarobki
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)
@szymon465: nie psuj zabawy
@szymon465: ja tam brzydzę się książki którą macało przede mną z 200 osób i oblizywało palce przerzucając strony
@Lorenzo_von_Matterhorn: brawo, zarobki nie da najważniejsze przy robieniu zakupów xD i te biblioteki niezły fikołek xD
Polak: 100 Euro (jak dobrze pojdzie)
Niemiec: 1000 Euro
Tu jest cała istota w różnicy zarobków.