Aktywne Wpisy
Hogataa26 +20
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
asiakasia +5
halo nocna jak się bawicie?!
#pracbaza #korposwiat #codziennewypowiedzenie #oswiadczenie #bojowkapiekarska
A tak serio to na jakiś czas rzucam #it gdzie pracowałem w #testowanieoprogramowania od 2004 chyba i się trochę poobijam. Może rozwinę biznes piekarniczy, może po prostu odpoczne. Tzn piekł będę na pewno bo klienci chcą wypieków ale zobaczymy jak bardzo na poważnie się to uda. Plan jest by wrócić do kondycji rowerowo biegowej bo z biegacza ultra stałem się człowiekiem który ma problem zrobić 10km;(
Rekruterow zniechęcam, daje warunki zaporowe. Jak ktoś je spełni to pewno wrócę, ale jak ma razie nie ma chętnych płacić mi więcej, dać ciekawy projekt i przyjąć mnie ma pół etatu max. Więc jeszcze dwa dni i wolne!