Aktywne Wpisy
mefju1 +1145
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
Meregle +59
FC Sankt Gallen (Szwajcaria) - Śląsk
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
ciekawe jakby takiemu powiedzieć, żeby sam się golił bo jego wygląd przyprawia o wymioty?
#bekazprawakow #feminizm #patriarchat #obyczaje #rozowepaski
1. Pisząc o nie zakazywaniu i nakazywaniu miałam na myśli ogół. Oczywiście, że nikt mi nie zakaże ani nie nakaże się golić, malować czy cokolwiek, bo oczywiście, że zrobię jak będę chciała.
2. Wyzwanie nieogolonej kobiety od yeti czy małpy to buractwo.
3. Wiele mężczyzn (sprawdź sobie na wykopie) wręcz wymaga, żeby każda kobieta się depilowała (rozumiem wymagania co do osoby z którą się chce człowiek związać, ale wymagać czegokolwiek
@MalaHelenka: w sumie to tak. I to nie są słowa mężczyzn, tylko samych kobiet xd
Pssssyt - jak coś to sobie doczytaj ;-)
@Gwendeith: na mężczyznach nie ma jak rozumiem żadnych kulturowych "przymusów" ani oczekiwań w relacji względem wyglądu, postawy czy statusu społecznego i materialnego?
Trochę dziwnie by ten patriarchat działał gdyby jednak były, wręcz byłaby to fundamentalnie błędna diagnoza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od facetów wymaga się zadbanego zarostu na twarzy a golenie pach to obecnie standardem dla obu płci.
Ty zaś jakoś to patriarchat podciągnąłeś. Ten sam patriarchat który daje kobietom darmowe kursy na które sam musiałem słono placić czy uprzywilejowanie przez sądy przy opiece.nad dzieckiem.
Daj namiar na dilera dobry szajs ci daje. też chcę.
@Gwendeith: A wyśmiewanie grubasa z bebzonem czy szczypiora z dziewiczym wąsem to matriarchat, czy twój sfeminizowany móżdżek widzi tylko jedną stronę?
W dzisiejszych czasach? Nieeeeee... kobieta ma śmierdzieć, być obrzydliwie otyła, mieć włochy na nogach i podpachami, bo tak was patriarchat gnębi
@Herubin
Ej dobra. Skoro oboje tak krzyczycie o patriarchacie to ciekawostka.
Wiecie, że to przez patriarchat facet został tak samo jak kobieta uciśniony, bo w patriarchacie to facet jest głową rodziny, to facet ma utrzymywać rodzinę, to facet ma być silny i nie płakać? - i z tym ja się absolutnie nie zgadzam.
Wiecie to prawda?
Proszę, powiedzcie, że wiecie.
Ja rozumiem jakby napisał 'nie podobają mi się kobiety nieogolone' - no to jasne, stary, super! To życzę Ci ogolonej!
Ale yeti i małpa? Serio nie przeszkadza Ci to?
Komentarz usunięty przez autora