Aktywne Wpisy

Ana77 +120
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
ZlaChmurka +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ehhh, gdyby z tego zrobić modę to może każda różowa od czasu do czasu o-------y taką kiełbę XD
źródło: comment_1631785462GtB3nxv6Hbbv97DaD113pA.jpg
Pobierzźródło: comment_1631785717wGpJBhffXMEVrc2VWLrCg2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://twitter.com/episkopatnews/status/1437003013109989377
źródło: comment_1631786269en4rsu9b9HNJ2SUtNuTV2d.jpg
PobierzNiestety czasy mamy takie, że ludzie kościoła potrafią zrobić lub powiedzieć tak debilne rzeczy, że wszystko trzeba sprawdzać.
Podobnie jak paski w TVP - nigdy nie wiadomo co jest fejkeim.
@winstonyczerwonesetki: akurar z piorunów nie żartuj. Każdy wie, że za błyskawicę nad Polską odpowiada Perun, nad Grecją Dzeus a nad Szwecją Thor. Tysiące lat tradycji nie mogą się w tej