Wpis z mikrobloga

@Dewasta: trzeba oddać mimo wszystko, że Wiktoria mocno namieszała na początku, chciała za wszelką cenę być na świeczniku, podrywała każdego faceta. Później okazała się jako nieszczera kombinatorka i manipulatorka, by nie powiedzieć dosadniej. Rozumiem że te pindy są #!$%@?ące ale nie zapominajcie że Wiktorii również można sporo zarzucić.
@Nazanzibar: Zadanie kazdej nowej osoby polegatylko i wyłącznie na odbiciu partnera. Od samego początku mówiła, ze Miłosz jej się podoba, nawet żałowała, że nie z nim idzie na randkę. Potem musiała wybrać Kubę, bo Miłosz nie zostawił serca, a na koniec jednak sam ją wybrał. Sąd nie ma cienia wątpliwości, że Wiki jest tutaj niewinna.
@rogata5000: to sobie przewiń odcinki, gdzie zapewniała że woli Kubę, że nie wybierze Miłosza na 100%. Zachowywała się jak chorągiewka. Rozumiem że musiała kogoś złapać na parę, ale fakt jest fakt. Serio wierzysz teraz w jej ogromne uczucie do małolata? Przecież ona już się określiła na samym wejściu wybierając na randkę dwóch najbardziej dopakowanych typów, więc sorry ale nie przekonasz mnie
@Nazanzibar: Wybrała dwóch napakowanych na podstawie wyglądu. Kiedy miała okazję ze wszystkimi pogadać, jeszcze przed randką, powiedziała Miłoszowi, że żałuje, że nie wybrała jego, bo dobrze im się gada. Kubie powiedziała, że by go wybrała, bo nie miała innej opcji, ale mówiła w singlówce, że chciała dostać serce od Miłosza. Co miała Kubie powiedzieć - jesteśmy w parze, bo nie miałam wyboru? Liczyłam, że Miłosz zmieni parę, no ale trudno? No