Aktywne Wpisy
derek25 +258
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +495
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
#modadamska #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@ekonobrocka: Zaraz będą pytania o zdjęcia bez ubrania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja osobiście koszuli z orsay nie mam, ale dziewczyna wstawiła na pewną grupę zdjęcie w koszuli rozmiaru 38, a nosi rozmiar 65G-H i wyglądała naprawdę ok. Ja mam z tego sklepu tylko sukienki, noszę taki sam rozmiar jak ona, sukienki obie z dekoltem kopertowym, a jedna to nawet XS i nie robią kuku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Gdyby wysyłka wchodziła w grę (podejrzewam, że
Najbardziej to bym chciał znaleźć sklep z ubraniami w mojej okolicy, który nie będzie mial loga na produktach. Czyste kolory bez niczego.
Trochę dosyć trudna sytuacja, jak sie mieszka na wsi, a najbliższy sklep z ubraniami ma 50km nie wyolbrzymiając.
Ale z tego co kojarzę, to takie sklepy jak Zara, H&M czy Carry mają linie basic, właśnie bez nadruku/logo, sprawdź sobie. No i możesz tam zamówić online, więc Twoja lokalizacja nie będzie problemem ;)