Wpis z mikrobloga

Mirabelki z Warszawy, czy któraś z Was mogłaby polecić sklep, gdzie w rozsądnej cenie można kupić dobrze dopasowaną koszulę dla szczupłej osoby z dużym biustem?
#modadamska #kiciochpyta
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kostniczka dzięki, sprawdzę w Orsay :) ja niestety ze względu na nową pracę będę musiała często je nosić, a taki bezrękawnik u mnie raczej nie będzie wchodzić w grę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ekonobrocka: gratulacje!

Ja osobiście koszuli z orsay nie mam, ale dziewczyna wstawiła na pewną grupę zdjęcie w koszuli rozmiaru 38, a nosi rozmiar 65G-H i wyglądała naprawdę ok. Ja mam z tego sklepu tylko sukienki, noszę taki sam rozmiar jak ona, sukienki obie z dekoltem kopertowym, a jedna to nawet XS i nie robią kuku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Gdyby wysyłka wchodziła w grę (podejrzewam, że
  • Odpowiedz
@ekonobrocka Dziwne pytanie - i tak byś mi nie dał.

Najbardziej to bym chciał znaleźć sklep z ubraniami w mojej okolicy, który nie będzie mial loga na produktach. Czyste kolory bez niczego.
Trochę dosyć trudna sytuacja, jak sie mieszka na wsi, a najbliższy sklep z ubraniami ma 50km nie wyolbrzymiając.
  • Odpowiedz
  • 0
@Decode no to źle trafiłeś ziomek, bo ja jestem #rozowypasek xD
Ale z tego co kojarzę, to takie sklepy jak Zara, H&M czy Carry mają linie basic, właśnie bez nadruku/logo, sprawdź sobie. No i możesz tam zamówić online, więc Twoja lokalizacja nie będzie problemem ;)
  • Odpowiedz
@ekonobrocka: Urkye szyje koszule z miejscem na b---t, tylko to online. Teraz dopiero trafiłam na ten wpis, ale może jeszcze aktualne. Sieciówki nie zakładają, że można mieć w biuście więcej niż proporcja wynikająca ze zwykłego rozmiaru.
  • Odpowiedz