Aktywne Wpisy
MokrySuchar +111
Jest jakiś chętny reprezentant tagu #famemma wystąpić na Bitej Śmietance?
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
Knamga +124
Jestem prostym podlasiakiem, śmieszą mnie takie rzeczy #bialystok
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- śmiano się z cen iPhone'ów, gdzie inne flagowce niedługo później dobiły do podobnych? Wyśmiewa się ludzi kupujących iphone za ponad 5000, ale kogoś kto kupi Samsunga za tyle samo już nie.
- śmiano się z notcha, kiedy rok później co drugi telefon wyglądał podobnie do iPhone'ów?
- śmiano się z Apple, że nie dodaje do pudełek ładowarek, ale już się nie śmieją z Samsunga, który robi to samo?
O co dziś będzie ból dupy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#apple #iphone
Zamiast bólu dupy będzie raczej kino gdy wprowadzą jako nowość AOD, odświeżanie 120hz, szybsze ładowanie czy zmniejszenie notcha.
Chyba, że nic z tego nie wprowadzą i zamiast ból dupy dalej będzie kino, bo telefony z androidem poszły już dużo dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
śmiano się z notcha, kiedy rok później co drugi telefon wyglądał podobnie do iPhone'ów?
notch to pomylka w historii i powinna byc usunieta. A nie, czekaj JEST usunieta oprocz ajphonow, ktore maja notcha na pol szerokosci ekranu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale już się nie śmieją z Samsunga, który robi to samo?
Dziwne, ja pamietam, ze wysydzano z Samsunga i bodajze Xiaomi/Huaweia, ktory najpierw sie nasmiewal
@dubstract: no i jednak inne firmy potrafiły sobie z tym poradzić. tak tylko mówię, bo mi ten notch koło #!$%@? lata, w ogóle nie przeszkadza i nie rozumiem bólu dupy
Tak jakby wielkiego molocha przerastało dodanie opcji, gdzie godzina zmienia pozycję na ekranie.
Microsoft jakoś sobie z tym poradził w wygaszaczu ekranu w Windowsie 95, gdzie nie było statycznych wygaszaczy.
Notch piękny nie jest, ale dziura w ekranie jest wg mnie dużo gorsza. Niestety przecieki mówią, że iphone 14 będzie miał taką dziurę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@GrafikaUltraHaDe: przeciez dokladnie tak jest. Kazda ikona obrazek animacja na aod, zmiania co jakis czas delikatnie swoja pozycje o kilka pixeli.
To o czym piszesz to bylo stale, pewnie w pierwszych implementacjach.
@stormkiss: a tak, i te wszystkie androidy mają kilka sensorów do przestrzennego skanowania twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dubstract:
już zrobiłeś wpis, gdzie dajesz je**ie o sprawy które można skwitować chłodnym uśmieszkiem i przewinięciem dalej stronki ze śmiesznymi obrazkami
xD
W iPhone 13 Notch ponoć będzie dużo mniejszy, jednak niestety Apple prawdopodobnie zrobi dziurkę za rok.
moze jeszcze do notcha sie przyjebią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dubstract: jak Apple zrobi dziure zamiast notcha to nie bój żaby bo będzie to przynajmniej przetestowane i będzie działało z faceid tak, żeby było bezpiecznie i cacy (a może będzie dostępna jakaś nowa technologia juz). Oni się nie bawią w sprzedawanie prototypów.
O to to Mirku
@dubstract: no to już kwestia gustu. ja nadal tęsknię za touchID, dla mnie sto razy wygodniejszy system odblokowywania.