Wpis z mikrobloga

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc
człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac
tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego kierowcę polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie
jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba
ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara w powrót Roberta .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie
odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się Hamiltona albo Russela albo
innych kierowców a nie czepiacie się takigo świetnego człowieka .jak można wogóle publicznie zamieszczac
takie wpisy na forach internetowych? ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że nie znacie się na F1
i jak jestes nie wiem Russelowcem albo wierzysz w jakiegoś Hamiltona a nie będziesz z Roberta robił takiego ,to ty chyba jestes
jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile Robert zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego
sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle Roberta naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka
sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to
Robert jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy
nie wiedza co to Formuła1 ,widac że nie oglądasz rajdów ,widac nie znasz dobrej jazdy to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje
zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym
kim jest kierowca Robert Kubica jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo
to się nie zabierajcie za taką osobę jak Robert bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu telewizora
i nie chodzi tutaj rajdy mnie ale wogóle ogólnie o wiarę w powrót żeby mieć jakąs godnosc bo Robert nikogo nie obrażał
a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Robert Kubica ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie
chociaz i sięgnął po książke "Niezniszczlny" i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem obejrzyj wyścig, albo dwa
bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz Kubicy to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi
#f1