Aktywne Wpisy
tyr3q360 +447
niegwynebleid +247
- wprowadźmy przepisy jak w Szwajcarii czy Norwegii, gdzie płaci się mandaty od procentu zarobków, przez co kara boli tak samo biednego jak bogatego, bo tak to kary są śmiesznie niskie!!1
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
#ps5
Remake legendarnej gry, która mocno się już niestety zestarzała, a dzisiaj można ją odtworzyć w zupełnie nowej jakości. Szczerze, to wolę to niż 100 nowych indorów o które nikt nie da #!$%@?.
Z całego pokazu czekam
@Celinka95 aż namowiliscoe żebym ograł, bo pamiętam jak przez mgle że w gimbazie/liceum w to grałem ale nawet nie wiem czy do połowy doszedłem