Aktywne Wpisy
Czy powinnam wchodzić w relację z gościem który otwarcie mi powiedział że ruchał się wielokrotnie po alkoholu i miał jeszcze wiele innych odpałów jak seks z dziewczyną kolegi? Od tego czasu minęło kilka lat niby ludzie się zmieniają z tymże ja mam małe doświadczenie seksualne i jakoś mi nie w smak z tym wszystkim...
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
Orbiter01 +2
#praca Jaka jest najgorsza praca, w jakiej pracowaliście? W moim przypadku była to praca na produkcji na linii produkcyjnej.
#kosmos #nasa #jwst
ale zawsze mam jakieś czarne myśli, że jak już będzie start, to rakieta jebnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ahura_mazda: może gdzieś tam się w hangarze jeszcze jakiś STS kurzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ahura_mazda: Tym razem to już na prawdę na pewno... podobno... było (przed)ostatnie przełożenie startu
@ahura_mazda: Założenie kompletnie z dupy. Niby w jaki sposób ten teleskop miałby to zrobić? CO miałby odkryć według ciebie? Ślady w jakiej formie?
Fajnie pomarzyć, ale to bezpodstawne i kompletnie nieoparte w niczym założenie. A ty się nie możesz tego doczekać, bo sobie ubzdurałeś że nie tylko może odkryć życie, ale jesteś przekonany ze to zrobi i na to czekasz :D
Po co od razu ta agresja? Nie wiesz, to spytaj normalnie, albo sprawdź. Już Ci mówię: badając choćby obecność biomarkerów w atmosferach egzoplanet, albo co jeszcze lepsze, obecność substancji których skład i/lub ilości nie występują naturalnie, bo to byłoby potwierdzenie istnienia cywilizacji technicznej. Uprzedzając pytanie, tak, Webb ma dedykowane temu
Co ty mi wyjaśniasz? Przecież ty tego co piszesz nie wiesz, tylko sobie wymyśliłeś na swój chłopski rozum a przedstawiasz to jako fakty.
Chłopie. Planety nie emitują własnego światła, tylko są
@132qwe: Przecież wyznacza się kandydatki bez tego teleskopu na innej podstawie. Kolejny który sobie wymyślił że ten teleskop pozwoli nam badać atmosferę. Ludzie, na temat tych planet niewiele wiadomo a większość oblicza się na podstawie prędkości rotacji planety wokół gwiazdy, jej odległości od niej. Można oszacować wagę, oraz potencjalny skład.
Przecież żadnymi teleskopami nie mielibyście szans wykryć śladów życia w atmosferze planety w naszym