Wpis z mikrobloga

przeraża mnie olgierdano. generalnie ludzie tacy jak on. to naprawdę tak dwulicowa hiena, że aż nie wierzę w to, jak szybko cwaniak się ustawił. jechał po grubasie, że chory psychicznie, że struś to warzywo, a teraz siedzi z nimi i jest już praktycznie redaktorem. siedzi w tym fekalnym sanktuarium, wdycha fetor potu, kału, moczu, nitro, mleka i innych wyziewów z odleżyn zupełnie jakby nigdy nic. jak jechał po menelu, to było to śmieszne, ale okazuje się, że przy takim ego to było za mało. odwaliło mu konkretnie na punkcie "sławy". człowiek zdolny do wszystkiego. nic nie różni się od bielszczaka
#kononowicz #patostreamy
  • 13
@mojenowekonto: troche racji jednak ma. Ja chyba jako pierwszy tutaj pisalem, ze olgierdano to sliski typ i jeszcze sie na nim wszyscy przejada. Praktycznie kazdy, kto osobiscie angazuje sie w szkolna, okazuje sie byc zwykla menda i degeneratem i mozna juz to chyba nazwac regula. Jak bedzie zobaczymy, chociaz ja juz sie domyslam.
@toluen_i_slonowate: A ja tu widze zaraz ze Olgierdano "kopnie" Konona w dupe, nie bedzie nagrywania i nie bedzie niczego. Nie bedzie Konona to i Menel z Suwałk z rowerka spadnie. I tak sie konczy Uniwersum. A zima idzie trzeba bedzie na wegiel wyzebrac.