Aktywne Wpisy
Hopsa +49
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +4
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
Pytanie, czy to się dalej tak odbywa i w połowie sezonu nie ma co zaczynać, czy pokręciłem coś, albo w ogóle to nie tak gra? xD
#gry
Sezony masz w Diablo w PoE masz ligi i gra się, tak jak 95%+ graczy ligi z dwóch głównych powodów
1) dostajesz co ligę nową treść (content), która nie jest dostępna w trybie normalnym, jedynie po zakończeniu ligi czasami coś co się sprawdziło trafia do trybu normalnego,
2) i drugi ważny powód to ceny poza ligą są wielokrotnie wyższe
i często nawet nie ma od kogo kupić a niestety zrobienie
W std to same miernoty graja, taka prawda. NIGDY nie zrobisz min maxa, bo legacy itemy sa tak drogie, ze jak ktos je za PLN wystawi to czesto sztuka setki PLN( ͡°
Po prostu chciałbym rozwijać jedną postać, a nie zaczynać dziesięć razy od początku obojętnie jak długo lub krótko zajmuje przejście aktów.
Grasz, rozwijasz się i potem wszystko w kibel, bo dodali kilka nowych rzeczy i wskakuje "nowa ekonomia".
wszyscy weterani ci powiedzą że jak nie masz 10h na gre + 10h na nauke o grze w ciągu dnia to nie powinno sie do tego zasiadać
Przecież jest całkiem odwrotnie. To mobilniaki częściej robione są jako gry "na chwilę", gdzie często nie zapisuje się nawet progresu. Właśnie gry komputerowe, zwłaszcza jakieś RPG to gry co można jedna postacią grać lata, bo kontentu jest tyle że wystarczy na ciągle rozwijanie jednej postaci. Tu niestety tak nie jest.