Lubię wykopkowe historie miłosne, to i ja raportuję, że z greckich wakacji wróciłam zapierścieniowana ʕ•ᴥ•ʔ
Po roku pisania na Mirko i stalkowania się na nocnej, 3,5 latach związku pora na kolejną przygodę! Jeszcze wyczekam te dwa i będę mogła przytyć ( ͡º͜ʖ͡º)
Zdjęcie z Korfu, ale nie, nie Cape Drastis :D Najpierw mi mój wykopek kazał prawie umrzeć na dzikiej plaży, do której schodzi się linami i drabinami XD
Niebieskie paski to najlepsze chłopaki 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
A, no i: dłoń odwodniona, paznokcie maluję sama i już trochę przed wyjazdem, a pierścienie, które mi się podobają wysłałam mu kilka miesięcy wcześniej, więc tym bardziej jestem zachwycona, niespodzianką było, który wybierze ( ͡º͜ʖ͡º)
@wonsz_smieszek no nie dosc, ze przez kilka miesiecy trzeba udawac orgazmy, gotować obiadki, deserki i sprawoac wracenie, ze sie ma coś do powiedzenia madrego, i ze pilka nozna i f1 jest super interesujaca i w ogole powrut niepowrut #!$%@?, to jeszcze potem cie zabiera taki daleko i kaze sie wspinac po linach o drabinach w dziczy. Dobrze ze igrzysk nie zrobil o ten kawałek metalu (╯︵╰,)
@Przepoczwarzenie: no dobra, to jest tochę poświęceń. Ale pierścionek ładny, to może się opłaca? Pytanie tylko czy w takim razie warto wychodzić za mąż. Po ślubie też trzeba to wszystko robić?
@lunaria: skąd masz taki ładny pierścionek? Wyślesz jakieś namiary na priv gdzie szukałaś? Bardzo podobają mi się w tym stylu i też bym niebieskiemu pokazała ( ͡°͜ʖ͡°)
Po roku pisania na Mirko i stalkowania się na nocnej, 3,5 latach związku pora na kolejną przygodę! Jeszcze wyczekam te dwa i będę mogła przytyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdjęcie z Korfu, ale nie, nie Cape Drastis :D Najpierw mi mój wykopek kazał prawie umrzeć na dzikiej plaży, do której schodzi się linami i drabinami XD
Niebieskie paski to najlepsze chłopaki 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
A, no i: dłoń odwodniona, paznokcie maluję sama i już trochę przed wyjazdem, a pierścienie, które mi się podobają wysłałam mu kilka miesięcy wcześniej, więc tym bardziej jestem zachwycona, niespodzianką było, który wybierze ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #chwalesie #grecja #korfu #podroze #podrozujzwykopem #zareczyny #randkujzwykopem
Bardzo podobają mi się w tym stylu i też bym niebieskiemu pokazała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rok pisaliście na mirko i co dalej było? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
No i dużo szczęścia! (。◕‿‿◕。)
Gratulacje
haha, nieeee, my już niestety w domu :<
Szczęścia (✌ ゚ ∀ ゚)☞