Wpis z mikrobloga

@redemptor: żeby to jeszcze było jakoś wkomponowane w koncepcję przodu i zrobione jak należy... A oni dają pasek ledowy byle gdzie, poprzerywany, pasujący jak pięść do oka. VW w ogóle najlepiej, zostawiają w lightbarze wielką dziurę na zupełnie niepodświetlone logo. Ha tfu.
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: To, że upodobania fanów motoryzacji przesiadujących na forach i innych wykopach nie pokrywają się z upodobaniami niektórych klientów kupujących auta, to wiem. W przeciwnym razie nie mielibyśmy np. takiego wysypu SUV-ów coupe na drogach. ;)
  • Odpowiedz
takiego wysypu SUV-ów coupe na drogach. ;)

@redemptor: Przepraszam ale co w tym złego? Wolę wersję coupe niż to brzydactwo którego zdjęcia wrzuciłeś.

Sam nie widziałem jak te lighbary wyglądają z przodu, więc się nie wypowiem. DLa mnie te z tyłu wyglądają bardzo ładnie o ile nie są jedynym źródłem światła. Jak jechałem po zmroku za nową 911tką to miałem zwidy przed oczami, bo nie mogłem ocenić odległości od niej
  • Odpowiedz
@cwlmod: Nic złego, to kwestia gustu. Mnie w większości SUV-y coupe nie podobają się (przede wszystkim te od BMW i Mercedesa). Poza tym płacisz tyle samo lub więcej (w porównaniu z "normalnym" SUV-em) za samochód, który traci dużą część praktyczności (przestrzeń nad głową z tyłu, bagażnik) przez mocno opadającą linię dachu.
  • Odpowiedz
@redemptor: Przyznam że nie jeździłem, ale zwykłe suvy to tylko w postaci x3 lub nowego tucsona mi się podobają. Te coupe to w zasadzie tylko te od merca. X4 ma brzydki tył, a x6 kiedyś było debilnym samochodem a teraz jest tylko brzydkie
  • Odpowiedz