Wpis z mikrobloga

@Zwanek: akurat Paweł z Knyszyna ma dość duży wpływ na Konona, chodzi tam już bardzo długo, z drugiej strony z Kosno też zna sie długo ale Paweł jest sprytniejszy od eko parowy, Aron do budy, licze że dziś nastapił upadek centrali.
  • Odpowiedz
Liczę tylko, że Ekoludek i Aron zaraz tego nie odkręcą.

@Zwanek: Ja bym na to nie liczyl. Nie ma takich wariatow jak eko i aron, zeby pilnowali tych chorągiewek. Jak w powstaniu warszawskim rzucili sie w przegrana sprawe, ale to też sie liczy i przpraszam, ze porównalem to bagno do powstania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zwanek: Sprawa jest bardzo ciekawa a Sławkowi naprawdę pali się dupa, na czacie u Olgierda to szału ze swojego multi asd asd dostaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sęk w tym że pijak Aron pewnie już tam siedzi i nadaje swoje #!$%@? wraz z własną wersją "prawdy" - rudy łatwo nie odpuści
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@FanowanTigera: Dlatego napisałem, że przez zaangażowanie Pawła jest spora szansa na utrzymanie obecnej sytuacji. Z Kosno będzie taki problem, że on godności nie ma i będzie w stanie Kononowi w tupę wieźć. Z centralą niby nie ma twardego sojuszu, ale że mają wspólnego wroga, to nadal będą jedną stronę trzymać.
@salamsalejman: Niby rzadko się pojawia, ale ma chody. Z Olgierdem jest taki problem, że on chyba do Angli będzie wracał
  • Odpowiedz
@Zwanek Ogólnie cała akcja na plus, ale czuję taki trochę niesmak, że Olgierd tam poszedł, bo sprawdza się przepowiednia fararary... No, ale innej opcji niż wejście na posesję raczej nie było.
  • Odpowiedz
  • 3
@NewBalanz: No nie było. Od dawna wiadomo, że żeby mieć jakiekolwiek szanse w starciu z centralą, trzeba aktywnie działać w terenie.
  • Odpowiedz
  • 1
@michal-chmielarz: Yup. Nawet miałem pomysł, żeby ktoś kto ma dobre relacje z Olem (ja odpadam xD) podpowiedział mu żeby ukrył parę materiałów dla wyższej sprawy, ale nie wiem do kogo się zwrócić :v
  • Odpowiedz