Wpis z mikrobloga

Czytam sobie wpis z gorących dyskusji o tym jak koleś zdradził dziewczynę. Jakby to była laska to zostałaby zwyzywana od k---w, szmat i innych pięknych określeń. Natomiast ten koleś został "poklepany po ramieniu" - no bo przecież tak ciężko się powstrzymać :] #j--------e #facepalm

#logikaniebieskichpaskow
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicioch: a nie zauważyłaś przypadkiem, że większość tych "poklepujących po plecach" wpisów to parodie tego, co się wyprawia na forach dla bab, typu wizaż? "On zdradził = c--j, Ty zdradziłaś = nie zaspokajał cie, może czas skończyć związek bez przyszłości..." itd.

zluzuj, skoro zdradziłeś to miałeś powód, może czas rzucić obecną bo cie nie zaspokaja?

musisz zrozumieć mężczyzn, to nie jest do opisania logiką, my działamy instynktem, popędem, chwilą. Najłatwiej
  • Odpowiedz
bo zdrada jest dla mnie abstrakcja taką jak wybranie mnie na papieża xD

@Aberworthy: korwa Aber, jakbyś startował w wyborach na papieża a ja bym mógł głosować to bym na ciebie zagłosował xD
  • Odpowiedz
@parachutes: akurat w tej materii ten wpis nie ma w sobie nic trollingu poza końcowym śmieszkowaniem. Mam staroświeckie poglądy trochę na niektóre sprawy. Występku zdrady jeszcze się w swoim zakręconym życiu nie dopuściłem i tak pozostanie. A różne rzeczy o-----------m xD
  • Odpowiedz
@Aberworthy: Jebles populistyczny wpis i tyle. Nie ma panie takiej pieknej milosci, ze nagle wszystkie kobiety staja sie obojetne. Moze na poczatku kiedy czlowiek zaslepiony w c--j, a pozniej to juz biologia. Do monogamii to my stworzeni nie jestesmy. Owszem to sie szanuje, ale jestesmy biologicznie zaprogramowani do skokow w bok. O ile pamietam panowie musza rozsiewac nasienie w szeroki swiat, a panie musza szukac najsilniejszego alfa samca. Nawet w
  • Odpowiedz
@hina88: populistyczny nie populistyczny takie rzeczy się zdarzają. Nie chodzi mi o kompletne ignorowanie innych kobiet bo każdy pomyśli np o aktorze / aktorce ale ma niezłe ciało itd. ale nie każdy już by z nim poszedł do łózka. Podziwiać ciało to jedno a nie mieć parcia od razu na seksy z obcą osobą to drugie.
  • Odpowiedz