Jak to jest, że na wykopie szaleje kilkanaście równoległych, często wykluczających się teorii spiskowych, które równo są plusowane, a ci sami ludzie nie zauważyli i nie zauważają, że prawdziwy spisek to to co #!$%@?ła bieżąca władza z tym krajem? Szukacie wszędzie symboli oka i kielni, a nie widzicie Izby Dyscyplinarnej SN. Szukacie czy Gates nie kupił przypadkiem za dużo ziemi, a nie rusza was działka Morawa za 70 baniek czy nieruchomości Obajtka. Martwicie się rzekomymi zanieczyszczeniami w szczepionkach, ale syf w powietrzu to nie problem, tak powinno być. Paszport covidowy to inwigilacja ale rekordowe liczby podsłuchów czy politycznych procesów to już w porządku?
Czy do sukcesu teorii spiskowej wystarczy jej jawność?
Czy kluczem waszych zainteresowań nie jest dobrostan ludzi tylko sam spisek?
@PositiveRate: Teraz to już raczej ci nikt nie odpowie i nie dałeś tagów, na których siedzą szury (1 tag to raczej słaby zasięg), a wpis jest dobry i szkoda, żeby pozostał niezauważony. Wrzuć go jeszcze raz rano z tagami, jak chcesz odpowiedzi. I wołaj jak coś, bo też się nad tym zastanawiam, jak to się dzieje, że ludzie sobie wymyślają problemy, a te istniejące ignorują. #!$%@? to jest XD
@PositiveRate: bo działania PIS w sądach każdy widzi i punktuje, ale jak PIS zamyka biznesy bez żadnej podstawy to jest super, bo Niemcy zamykają gospodarkę i to jest wystarczająca podstawa. To jest dla mnie niezrozumiałe, podobnie jak każdy się spina o ochronę danych osobowych, bo RODO, ale stan zdrowia i szczepień do
mój obecny facet pod każdym względem w rankingu wypada gorzej od moich byłych, ale za to traktuje mnie gorzej i ma #!$%@? ego w kosmos bardziej niż oni wszyscy razem łącznie. skąd się biorą tacy ludzie XD #zwiazki #depresja
#neuropa #teoriespiskowe
Czy ci "oni" z NWO są teraz w twoim pokoju?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PositiveRate: bo działania PIS w sądach każdy widzi i punktuje, ale jak PIS zamyka biznesy bez żadnej podstawy to jest super, bo Niemcy zamykają gospodarkę i to jest wystarczająca podstawa. To jest dla mnie niezrozumiałe, podobnie jak każdy się spina o ochronę danych osobowych, bo RODO, ale stan zdrowia i szczepień do
Komentarz usunięty przez autora Wpisu