Czy jakaś mirabelka przygarnie chwilowo bezdomnego marynarza? Może i pije ale za to po potrafi p-----------ć ukochanej po mordzie i rzucić w psa krzesłem ( ͡º͜ʖ͡º)
@grey_m: wtedy wróciła jeszcze w nocy, tą taksówką pewnie zrobiła rundę po wsi i wróciła :P
Tutaj natomiast jakoś go wywabiła z domu nawalonego, zamknęła się w środku, on zaczął dreptać od drzwi do drzwi żeby ktoś go przygarnął, dostał koszulkę od sąsiadki żeby zasłonił ten bebzon a Joanna po dłuższej chwili odjechała jego samochodem zostawiając mu otwarte drzwi ¯\_(ツ)_/¯
@Hard_Ancient_Life: Tak sobie stalkuje swoj profil i przypomniały mi się posty Twoich perypetii co MRkiem Ciebie straszyli. Jak się sytuacja rozwinęła? Trochę czasu już minęło
@kseroboy: w sensie jak Markiem straszyła? Smsy i nagrania z monitoringu przekazałem na policję, po dokładnie miesiącu przyjechał dzielnicowy z moimi zeznaniami i próbował mi wytłumaczyć, że jedyne co on może w tej sytuacji zrobić to z nią pogadać. Wtedy akurat miałem z Joanna zawieszenie broni bo mnie przeprosiła, o czym pisałem wcześniej, więc dogadałem się z dzielnicowym, że będzie interweniował jak będzie znowu źle się działo.
@kseroboy: ogólnie jest zgrabna ale mnie obrzydza i raczej nie jestem obiektywny mając w pamięci co wyprawiała :) ogólnie tapeciara, różowe futerka, pazury szpony, totalny kicz
o co chodzi? Spójrz pod ten tag:
#sasiadkajoanna
#alkoholik #alkoholizm #patologia
Tutaj natomiast jakoś go wywabiła z domu nawalonego, zamknęła się w środku, on zaczął dreptać od drzwi do drzwi żeby ktoś go przygarnął, dostał koszulkę od sąsiadki żeby zasłonił ten bebzon a Joanna po dłuższej chwili odjechała jego samochodem zostawiając mu otwarte drzwi
¯\_(ツ)_/¯
No a sam