Aktywne Wpisy
Doxori +1
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
Smykalke24 +5
#przegryw chłopini się umyła i zaraz pójdzie do sklepu. Szkoda że woda nie zmywa tłuszczu. Schudłam kilogram przez trzy dni. Ważę 120kg #grubabezmanleta
#bekazprawakow #neuropa #bekazkuca #zamordysci
@Halbr Tylko, że odpoczynek jest niezbędny do produktywnej pracy, poza tym ludzie powinni być wolni i spędzać czas jak chcą. Ty z kolei chcesz im zabrać tę wolność, co dodatkowo narazi państwo na straty. Za jednym zamachem postulujesz dwie niedobre rzeczy.
Nie możesz głupich wydatków usprawiedliwić innymi głupimi wydatkami. Polska się zadłuża, a wiele sektorów jest niedofinansowanych. Wszystkie głupie
O czym Ty chłopie gadasz... Wiesz jakie są realia studiów? W jednej z lepszych polskich uczelni technicznych, na jednym z jej najlepszych wydziałów pracuje beton który nie nadąża za rynkiem i nie zmienia swoich materiałów od 10, 15, 20 lat. Wychodząc masz papier, a w
Jeśli chodzi o problemy które poruszyłeś to Polska nie różni się wiele od innych krajów. Oczywiście jeśli chodzi o komputer, telefon czy samochód na
Prawdopodobnie nie wiele więcej niż Ty.
Napisałem nie licząc aut i elektroniki. Jeszcze by tego brakowało żeby ludzie którzy maja w kraju największy koncern motoryzacyjny importowali szroty. No i nie trudno być gorszym od 4tej gospodarki na świecie.
Tak produkty żywnościowe, szczególnie warzywa i owoce. Różnice nie są duże bo to można łatwo przewieźć a niemiecki rolnik dostaje 25% więcej do ha niż Polak. Ale usługi
@zibizz1: Na grzyba? Służba wojskowa to przede wszystkim złamanie człowieka tak, żeby potem w razie czego zginął na rozkaz. W 4 tygodnie może się to nie udać ¯\_(ツ)_/¯
Tym bardziej jestem zdziwiony Twoim rozumowaniem.
Tak produkty żywnościowe, szczególnie warzywa i owoce. Różnice nie są duże bo to można łatwo przewieźć a niemiecki rolnik dostaje 25% więcej do ha niż Polak.