Aktywne Wpisy
belfegorrrr +704
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +118
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Teraz pozostał jedynie błąd P0340 - czujnik wałka rozrządu. Problem widoczny tylko na niskich obrotach, które spadają sobie zbyt nisko na jałowym. Zamówiony na Aliexpress czujnik z przewodem 65 zł. W Polsce nowy zamiennik to 240 zł. Teraz tylko poczekać i będzie landek prawie gotowy.
Pozostaną tylko drobne rzeczy. Obszycie kierownicy, wymiana uszczelnienia wybieraka, przyciemnienie tylnej szyby i szyberdachu, serwis i czyszczenie szyberdachu, konserwacja wału i wiskozy a na końcu ogólny detailing.
Prawie pół roku z gruzem za mną, praca bardzo się przeciągała przez dostawców z Polskie czy ciągnięcie części z Aliexpress. Do tego inne, ważniejsze zajęcia.
W międzyczasie zauważyłem jedna rzecz. Ogarnięte, jeżdżące freelandery poszły bardzo do góry i realne jest wyciągnięcie 10-12k za samochód. Zastanawiam się nad sprzedażą bo fajny zastrzyk gotówki przed następnym projektem, który będzie wymagał dużo więcej pracy i funduszy.
#warsztatwstodole
Tak się składa że akurat land rovera Chińczycy robią dobrze bo sami nimi jeżdżą.
Wtryski i czujnik dolotu chodzą elegancko.