Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +30
Jednak kolejne auto Octavia, a nie Scala, bo nie dam rady bez bagażnika min. 500 L, a optymalnie >525 L.
Wyszło 144 750 zł za optymalną dla mnie konfigurację. Na razie nie ma to większego znaczenia, bo kupię kolejne auto albo jak pierw wyjadę Fabię Kombi do 500 tys. km (na razie przebieg 84 tys. km po 25 miesiącach) lub ewentualnie wcześniej uda mi się stać potężnym CEO, ale to też zajmie parę lat. Więc cena jeszcze się zmieni za kolejne parę lat, albo i za ok. 10 lat. Ale chcę mieć porównanie jak cena się zmieniała w stosunku do inflacji, zarobków, itp.
Na tą chwilę Octavia wychodzi 2x drożej niż dałem za aktualne auto w 2022 (68 tys. = wg wartości pieniądza na 2024 byłoby to 72,5 tys.). Więc taka Octavia to już naprawdę będzie takim prezesowskim autem do trzymania przeze mnie przez kolejne 20 lat.
Opcje wybrane do auta w linku oraz w 2 komentarzach pod wpisem
Wyszło 144 750 zł za optymalną dla mnie konfigurację. Na razie nie ma to większego znaczenia, bo kupię kolejne auto albo jak pierw wyjadę Fabię Kombi do 500 tys. km (na razie przebieg 84 tys. km po 25 miesiącach) lub ewentualnie wcześniej uda mi się stać potężnym CEO, ale to też zajmie parę lat. Więc cena jeszcze się zmieni za kolejne parę lat, albo i za ok. 10 lat. Ale chcę mieć porównanie jak cena się zmieniała w stosunku do inflacji, zarobków, itp.
Na tą chwilę Octavia wychodzi 2x drożej niż dałem za aktualne auto w 2022 (68 tys. = wg wartości pieniądza na 2024 byłoby to 72,5 tys.). Więc taka Octavia to już naprawdę będzie takim prezesowskim autem do trzymania przeze mnie przez kolejne 20 lat.
Opcje wybrane do auta w linku oraz w 2 komentarzach pod wpisem
GratisLPG +409
Tak w nawiązaniu do wpisu @DrMentzele który w 40 min dostał 620 głosów https://www.wykop.pl/link/6255477/najglupsze-tlumaczenie-sie-moderacji-w-historii-wykopu/ i został odstrzelony jako oczywiście duplikat: przecież za każdym razem gdy o czymś mówisz np niesprawiedliwości w działaniach moderacji to jest duplikat bo pokolenia już chyba wykopków o tym wspominały na łamach wykopu, wiec każde poruszenie tego tematu to duplikat. Fuck logic
Wykop był bardziej po stronie prawicy przez tak długi czas, nie dlatego, że się prawica zwoływała. Prawica nigdy nie potrzebowała w avatarach ustawiać tego samego symbolu żeby się jednoczyć. Po prostu znaleziska konswerw naturalnie wpisywały się w poglądy ludzi na wykopie, a nawet jeśli tak nie było to zostawało jakieś pole do dyskusji. Wtedy moderacja wykopu wyłapywała agresorów po obu stronach którzy nie potrafili dyskutować i obrażali innych. Ta społeczność stworzyła się tam naturalnie, czego neuropki nigdy nie mogły zrozumieć bo im nigdy naturalnie się nie udało stworzyć takiej społeczności.
Sadze, że każdy portal który nie ma wsparcia moderacji naturalnie przeważa na nim prawicowa konserwatywna myśl i treści. Bez tego wsparcia byli byście tu marginesem.. nikim ale mimo tej ewidentnie nie fair gry i tak, jak to sami juz zauważacie, jesteście w czarnej dupie https://www.wykop.pl/wpis/60040071/4975-wukatuka-uzytkownik-zbanowany-permanentnie-za/
A do myślenia mi dał komentarz sprzed paru dni @Sam_w_domu https://www.wykop.pl/link/6250987/comment/95774791/#comment-95774791 cytuje:
#wykop #moderacjacontent #afera #4konserwy #bekazmoderacji #bekazlewactwa #bekazpodludzi #konfederacja
@rybsonk: Nawet czasem zdjęcia się pojawiają XD
@ChlopekRoztropek: XD
wstawaj samuraju
Niestety tak to wlasnie wyglada. Teczowi z immunitetem to sytuacja ktora nie powinna miec miejsca. Jak widzisz robia co chca i przez nich jest tu kompletny chlew. Zgloszenia nie daja nic a te na kontakt sa olewane.
Szkoda ze wykop jest niszczony przez administracje ktora zamiast respektowac wlasny regulamin ma tu wlasne teczowe zoo.
Do zwoływania się tak jak wy, aby pokazać wam jaką manipulującą mniejszością jesteście, sam osobiście namawiałem i pozostaje mi się cieszyć, że ktoś pomyślał tak jak ja, niezależnie czy pod wpływem mojego postu czy niezależnie i wcielił plan w życie (na realizowanie którego ja nie mam czasu). Zaczynacie zauważać jakimi degeneratami jesteście i dobrze.
Jaka jest różnica pomiędzy wykopami "prawaków", a neuropy?
"Prawacy" zbierają ponad 2000 wykopów w znaleziskach, a dla was 500 to sukces, a od święta zdarzy wam się 800 wykopów. Jedynie wy wykopujecie swoje wykopy, dlatego tej bariery nie możecie przebić. "Prawacy" mają RiGCz, dlatego ich wykopy wykopują też użytkownicy neutralni i to głównie tacy neutralni wykopują ich znaleziska, więc nie musimy mieć takiej bojówki jak wasza. Każdy klika od niechcenia, a i
No to jest taki poziom jasnej różnicy w kontekście że pierwszy raz nie rozumiem jak można obstawiać przy zdaniu że to "hipokryzja moderacji" bo nawet za moich kucowkich czasów AŻ TAKICH fikołków nie robiłem.
Ta
Komentarz usunięty przez moderatora
@a__s ogarnij proszę typa.
@ChlopekRoztropek: szczególnie w poglądy multikont Mateckiego xD nie zesraj się.
@Nemayu: Już było z 5 list konserw tak w ogóle xD I za każdym razem inicjatywę trafia szlag z powodu tego, że autor
https://www.wykop.pl/link/6194133/comment/94160529/#comment-94160529
Punkty 1 i 3.