Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
Viado +4
Najbardziej to mam bekę z ludzi którzy kupują wszystko na akumulator bo im się nie chce kabla rozwinąć albo elektryczne bo to eko. Nie dość że to 5 razy droższe to jeszcze słabsze i niebezpieczne. Samochód elektryczny, hulajnoga elektryczna, golarki, rower, odkurzacze, piły, nożyce do żywopłotu, szczoteczka elektryczna - wszystko na tych samych chińskich ogniwach. 20 ładowarek do każdego rodzaju sprzętu i ogromnie zagrożenie pożarowe którego nie są świadomi.
Mam znajomego strażaka
Mam znajomego strażaka
Taki obraz wasz
#heheszki #bekazpodludzi #inflacja
Komentarz usunięty przez autora
powodzonka w życiu mirek o/
@dylon: są podstawy przedsiębiorczości. Ale kto będzie Ci sprawdzał, czy na ekonomii nie będą pchali marksa czy innego keynesa?
Co za ludzkie śmiecie, jak można tak bardzo nie szanować samego siebie. Przecież to nie jest praca jako dyrektor NASA albo tester atrakcji w Disneylandzie, tylko praca za minimalną. Jak Cię zwolnią to jutro masz drugą
Ja sam prawie na nigdy urlopu nie brałem, wolałem żeby mi się gromadził
@dylon: prawie nigdzie nie ma, bo założeniem szkoły nie jest przygotowanie cię do podejmowania samodzielnych, odpowiedzialnych decyzji, tylko do służenia machinie państwowej
@Xemioza: a znaleźliby się nawet tacy co wolą przyjść do pracy pomimo choroby.