Chad Russell -#!$%@? niemalże cały grid w kwalach przy pomocy taczki, tylko Verstappen jest od niego szybszy -kończy wyścig na 2 pozycji, przed siedmiokrotnym mistrzem rajdów formuły pierwszej Virgin Kubica -fartem zdobywa punkt po tym jak #!$%@?ło się 7 kierowców XD -cały sezon złomowany przez jakiegoś amatora #f1
fartem zdobywa punkt po tym jak #!$%@?ło się 7 kierowców XD
@RarestOfAllPepes: Fartem czy nie, ale był w tym wyścigu lepszy od Georga. Chyba dla każdego rozsądnego fana f1 jest oczywistym, że Robert swoje najlepsze lata ma już dawno za sobą, a George może zostać mistrzem. Na ten moment George nie radzi sobie z presją w czasie wyścigu, ale jest młody więc ma czas by to ogarnąć.
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
-#!$%@? niemalże cały grid w kwalach przy pomocy taczki, tylko Verstappen jest od niego szybszy
-kończy wyścig na 2 pozycji, przed siedmiokrotnym mistrzem rajdów formuły pierwszej
Virgin Kubica
-fartem zdobywa punkt po tym jak #!$%@?ło się 7 kierowców XD
-cały sezon złomowany przez jakiegoś amatora
#f1
@RarestOfAllPepes: Fartem czy nie, ale był w tym wyścigu lepszy od Georga.
Chyba dla każdego rozsądnego fana f1 jest oczywistym, że Robert swoje najlepsze lata ma już dawno za sobą, a George może zostać mistrzem.
Na ten moment George nie radzi sobie z presją w czasie wyścigu, ale jest młody więc ma czas by to ogarnąć.