Wpis z mikrobloga

Warto kupić i ograć F1 2021 na podstawowej PS4 bez kierownicy, tylko padem? Nie grałem w żadną część, nawet jakimś fanem gier wyścigowych nie jestem, ale ten tryb fabularny mnie zaciekawił. No i oczywiście co weekend gdy jest GP siedzę przed tv, czasami 3h czekając na wyścig, który się nie odbył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na PS4 oglądając frame testy gra utrzymuje stałe 60 klatek więc niby nie jest źle. A co do grania na padzie to póki co nie mam nawet warunków na kupienie kierownicy i postawienie jej (bo jak to do stolika do kawy przyczepić przed sofą? xD).
#f1 #gry #playstation
Donobi - Warto kupić i ograć F1 2021 na podstawowej PS4 bez kierownicy, tylko padem? ...

źródło: comment_1630385273oucOUT9N7ityXofumlMXVl.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Donobi kilka lat temu kupiłem F1 2017, grałem na kompie na padzie i było wporządku. Fakt, że w online nie wykręcisz takich czasów jak Ci na kierownicy ale dla mnie to było bez znaczenia. Ale granie trybu fabularnego znudziło mnie po jakiś 6 miesiącach.
  • Odpowiedz
@eXtermi14: Tylko teraz dali jakiś tryb w stylu tego z Fify, co gramy jakimś ziomkiem, kłócimy się z innymi kierowcami itp. No nic chyba zaryzykuje( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeśli jesteś fanem wyścigówek rajdów formuły pierwszej ( ͡° ͜ʖ ͡°) to oczywiście, że warto. Zacząłem poważniejszą przygode z F1 2018 na PC grając na jakimś słabym padzie emitującym pada do PS, później przerzuciłem się na pada z xbox one, żeby dopiero po 2 latach zakupić kierownicę. I to nie prawda, że nie będziesz mógł na multi wykręcać dobrych czasów, grając na padzie bez problemu konkurowałem z innymi
  • Odpowiedz
@Pawlinho: Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, taka na którą Cię stać i sprosta oczekiwaniom :P. Osobiście mam t300 w wersji alcantara i jeździ się znakomicie, z budżetowych t150 super opcja lub logitechy. Nie mam pojęcia jaki budżet posiadasz, ale na start t150 powinna być jak znalazł jedynie fajnie jakby miała t3pa (wersja t150 rs pro takie posiada) a nie tandetne pedały w podstawowej wersji. O wiele lepiej wyczujesz gaz i hamulec. Poczytaj sobie
  • Odpowiedz
@Donobi Zakupiłem sobie te grę właśnie ze względu na tryb fabularny. Jazda na padzie jest trudniejsza niz w poprzednich częściach, łatwiej jest wpaść w poślizg no i trudniej wyjść z poślizgu, ale można się przyzwyczaić i sobie miło pograć. Na multiplayera w f1 2021 na padzie się nie zdecyduje ale tryb fabularny jeżdżę w trybie wymagającym i jest okej.
  • Odpowiedz