Aktywne Wpisy
owsikalfred +1800
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
Psychopathy_Red +463
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
#ksiazki #literatura #czytajzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Chemia Śmierci i kolejne części o dr Davidzie Hunterze - Simon Beckett
Kolekcjoner Kości i kolejne części o Lincolnie Rhyme i Amelii Sachs - Jeffery Deaver
@pol-scot: Pielgrzyma czytałem, bardzo dobry. Tych następnych pozycji nie znam więc na pewno sprawdzę, dzięki
@Whoresbane: czytałem, średnio mi się podobały
@settembrini777: czytałem :)
Klevisova ale tylko dwa póki co wydane u nas
Ian Rankin świetna seria z Rebusem
Martin Cruz Smith
Tom Rob Smith
@settembrini777: pewnie, masz coś ciekawego?
Tony Kent Gambit zabójcy