Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#internet #lte #plus

Z tym plusem po LTE to cuda wianki wychodzą. Transfer spada poniżej koziej #!$%@? do tego stopnia że w necie nic nie idzie zrobić przez 5 dni, to zaczynamy szukać. Szukam BTS'a to się nagle okazuje że swój najbliższy mają tylko na GSM a LTE leci po Aero2. Dzień testów i jak remkom odjoł. LTE mi na paśmie 900MHz #!$%@?ło poza skalę z 2Mbps na prawie 20Mbps. Ktoś jest to w stanie wytłumaczyć ? Mało tego w trakcie długich i uporczywych testów nie wychodziło ponad 1Mbps.

Bo tylko ta firma lokalnie jako jedyna jeszcze (nie wiem dlaczego) nie serwuje LTE w pasmach 1800, 2100 albo wyższym.

Pingi z dzisiaj to #!$%@? kolejny dowcip od plusa. Jak przez kilka dni miałem 1-3 Mbps, tak dzisiaj stał się cud nad Wisłą. Czy ja to mam #!$%@? codziennie sprawdzać i robić logi żeby #!$%@?ć taką reklamację żeby się szanowni państwo obesrali albo żeby przynajmniej internet normalnie działał ?
  • 4
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: Jaka reklamacja? Nikt ci nie gwarantuje opoznien ani przepustowosci po GSM, ba jesli zniknie zasieg (przez wylaczenie, rozbiorke masztu) w miejscu zamieszkania czy pracy gdzie przebywasz pol dnia nie jest to powod do rozwiazania umowy abonamentu telefonicznego poniewaz operatorzy wedlug uke oferuja zasieg uniwersalnie na terenie kraju, nie punktowo.
  • Odpowiedz