Aktywne Wpisy
Goronco +30
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
jestemjakijestem1212 +269
I jak to wypić, żeby się nie wyglądać, jak uje.any stół Durczoka? Debile z unii.... Chusteczkę trzeba nosić, żeby nakrętkę wycierać, bo próba urwania grozi rozbryzgiem w promieniu 1,5 metra... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
Z tym plusem po LTE to cuda wianki wychodzą. Transfer spada poniżej koziej #!$%@? do tego stopnia że w necie nic nie idzie zrobić przez 5 dni, to zaczynamy szukać. Szukam BTS'a to się nagle okazuje że swój najbliższy mają tylko na GSM a LTE leci po Aero2. Dzień testów i jak remkom odjoł. LTE mi na paśmie 900MHz #!$%@?ło poza skalę z 2Mbps na prawie 20Mbps. Ktoś jest to w stanie wytłumaczyć ? Mało tego w trakcie długich i uporczywych testów nie wychodziło ponad 1Mbps.
Bo tylko ta firma lokalnie jako jedyna jeszcze (nie wiem dlaczego) nie serwuje LTE w pasmach 1800, 2100 albo wyższym.
Pingi z dzisiaj to #!$%@? kolejny dowcip od plusa. Jak przez kilka dni miałem 1-3 Mbps, tak dzisiaj stał się cud nad Wisłą. Czy ja to mam #!$%@? codziennie sprawdzać i robić logi żeby #!$%@?ć taką reklamację żeby się szanowni państwo obesrali albo żeby przynajmniej internet normalnie działał ?