Aktywne Wpisy
dziwi mnie fakt, że nikt na wykopie nawet nie stara się zrozumieć rosyjskiej strony i spojrzeć z innej perspektywy
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #
jmuhha +13
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 20.4% (380)
- Sklep jak sklep 79.6% (1479)
sama zadnej dodatkowej nie miala wienc owinela mi lep papierem toaletowym
i siedze
@moll: wspanialom mam bapcie prawda?
@fasttaker: nie muw tak
@vieniasn: dzienkuje
@anotmajarny: Niestety to nie bait
@Graner: xD
@emetofobia: Siądź mi znowu na mordzie prosze
@bullsh1t: ja juz po trzeciej dawce a bapcia dalej mi nie ufa ehh
@phaxi: zarumieniłem sei phaxi!!
mimo to dalej przestrzegam zalecen sanitarnych
@przepalonebezpieczniki, @vieniasn, @teh_drama, @anotmajarny, @Bazingaqq, @emetofobia, @trytkaman, @megszy, @MatkaPewnegoMirka, @InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII, @Helianthus0, @phaxi, @Pally, @7845, @kotos00, @settembrini777, @Reevder, @MaTheoo37, @ce666e427a, @zielona-rzapka, @somskia, @mateusza, @
@dudi-dudi: Alkohol wlewam przez dupe, bardziej kopię
@mixererek: tak!!
@phaxi: wychylimy nie jednom wierze w to phaxi
@teh_drama: kiedy dramciu pijemy znuw obiecuje wiencej jej nei kupie
@teh_drama: A jestes w krakowie? xD
@teh_drama: to gdzie wbijac?
@teh_drama: czekaj chodz pw bo zaraz ktos randomowy przyjdzie XD