Wpis z mikrobloga

Koty to z-----e k---y. 7 lat u nas jest i nagle postanowił, że podłoga w salonie nadaje się do srania lepiej niż kuweta. Z----e się ta kupa sierści na środku pokoju i spokojnie sobie leży na pufie jakby nigdy nic, zero poczucia winy. Trzeci raz w ciągu ostatnich czterech dni. Dla porównania, od pół roku mamy psa i jak chce się wysrać to leci do wyjścia i szczeka żeby mu otworzyć, a jak się zdarzy, że prawie cały dzień jest sam i się zesra w domu to potem chodzi smutny i całym sobą przeprasza. #koty #kotytochuje #psy

Psy>>>>>g---o>>>>koty

Ten obrazek to 10000000000000% prawdy.
k.....z - Koty to z-----e k---y. 7 lat u nas jest i nagle postanowił, że podłoga w sa...

źródło: comment_pvj3ijLOjftf89emvlCELNjVOTZI7RID.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zazdrosny jest. Widac wiecej uwagi poswiecacie pchlarzowi niz siersciuchowi i w taki sposob stara sie manifestowac swoja obecnosc/smutek/odtracenie/zazdrosc.

Poglaszcz, kup rybke(albo lepiej surowa wolowinke) wez na kolana.
  • Odpowiedz
@kaifasz: Zazdroszcze Ci. Kiedyś wolałbym być w Twojej sytuacji niż co rano budzić się z porysowaną pazurami mordą bo kiciusiowi się srać zachciało i musiał mnie jakoś obudzić, więc mnie n---------ł pzaurami po ryju aż wstałem.
  • Odpowiedz
@Solitary_Man: to chyba ja trafiałem na te inteligentniejsze, bo działało. nawet do tego stopnia, że jak siersciuchowi puszczałem wiązankę "ty chuju, ..." to mnie unikał przez jakiś czas. To bardzo problematyczne zwierzęta, ale z odpowiednimi metodami do wychowania
  • Odpowiedz
@kaifasz: g---o prawda, mój kot upomina się o wyjście na dwór,żeby się wysrać. Do kuwety tylko siusiu.:P

Kulturalny, nie będzie sobie w domu smrodził.:D
  • Odpowiedz
Ha! Miałem kiedyś kota. Dostał opierdziel za to, że wciągnął coś z blatu. Co zrobił? Tego samego dnia przyszedł i nasrał DOKŁADNIE w tym samym miejscu, z którego ukradł tamtą rzecz.
  • Odpowiedz