Wpis z mikrobloga

Szykują się może jakieś premiery dobrych gier na xbox, z dobra fabuła i grafika ? Po Red dead redemption 2 i wiedźminie nie mam w co grać, albo nic mnie nie ciekawi, w cyberpunka grałem to bardzo średnio mi podszedł
Grał ktoś w watch doggs ?
Mafia edycja ostateczna też bardzo mi się podobała, a ostatnio widzę, że bieda na rynku gier
Chodzi mi o gry z dobra fabuła, grafika, w które zagram na Xbox one
Będę wdzięczny za pomoc
#gry #xbox #rdr2 #wiedzmin #watchdogslegion #pytanie
#rdr2
Krzysio_misio12 - Szykują się może jakieś premiery dobrych gier na xbox, z dobra fabu...

źródło: comment_163023258981PTbQVChC1QdVhrNjyht1.jpg

Pobierz
  • 14
@Krzysio_misio12: możesz spróbować w death stranding, ale to specyficzna gra. Tam samo planowanie trasy i chodzenie jest fajne, fabuła - taka mocno specyficzna, lepszy byłby wysoko budżetowy serial z niej (każdy rozdział by można było przedstawić w formie odcinka czy dwóch). Graficznie bardzo ładnie wygląda i muzyka jest ogromnym plusem.
@BajerOp

Jeśli kryteriami jest dobra fabuła i grafika no to pierwsze z brzegu seria uncharted, Detroit, od biedy last of US. Reszta exów też by się w sumie nadała, może nie wybitne ale napewno bardziej pasują niż watch dogs.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krzysio_misio12: no to jeszcze każdy fallout. Mi się nawet fabuła czwórki podobała, ale inni będą mówić że tylko dwójka i new Vegas. Mass effect Andromeda - tylko tego znam, ale mocno rozbudowany fabularnie i sporo misji pobocznych.

Mad max. Mało rozbudowana gra ale fabuła ma z dwa fajne zwroty akcji, ma super klimat żywcem z nowych wersji filmu i miłą mechanikę.

a ps nie masz? Horizon zero dawn ma fajna fabułę