Aktywne Wpisy
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
jmateuszj +289
Miałem sobie powiększyć niebieski kwadrat ale sobie nie powiększyłem ponieważ warun się pogorszył... Zwiałem więc przed deszczem który ostatecznie nie spadł albo poszedł se bokiem. Szlag. Ale nie ma tego złego... Cztery debilne kwadraty na południowy wschód od Papajowa wyzbierane. Nie będę się musiał tam wracać :)
#rowerowyrownik #mordimernaszosie #200km
Skrypt | Statystyki
@MordimerMadderdin: Zawsze gniję jak widzę nazwę tej miejscowości xD
@krabozwierz: @MordimerMadderdin: Z kratami mu do twarzy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@noerror: Resztę kwadratów tam musiałbym robić na piechotę albo MTB. Szoso za cholerę się na beskidzkie szczyty nie wtarabanię ;)
Co on taki żółty?